Produktkategori

Tilføje: Brint energi industrielle inkubation Base, værelse 409, Standard bygning, 1# Dangui Road, syd Zhihui Avenue, Dantu District, Zhenjiang City, Jiangsu-provinsen, Kina

Sende kode: 201612

Tel: + 86-511-80873088

Fax: + 86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontaktpersoner: Jack Wang

Email: jackwang@akwchina.com


Jernholdige sulfat

Jernholdige sulfat

1, funktioner Aluminiumacetat sulfat (Br.E. Aluminiumacetat sulfat) eller jernholdige sulfat er en kemisk forbindelse med formlen FeSO4. Det er brugt medicinsk til trea

Detailed description

1, funktioner
Aluminiumacetat sulfat (Br.E. Aluminiumacetat sulfat) eller jernholdige sulfat er en kemisk forbindelse med formlen FeSO4. Det anvendes medicinsk til behandling af jernmangel, og også for industrielle applikationer. Kendt siden oldtiden som copperas og som grøn vitriol, er blå-grøn en den mest almindelige form af dette materiale. Alle jern sulfater opløses i vand til at give den samme aquo komplekse [Fe (H2O) 6] 2 +, som har octahedral molekylære geometri og er Paramagnetiske.
Emnet indeks
(FeSO4· H2O) (FeSO4·7H2O)
Jernholdige sulfat %≥ 91.0 98,0
Fe %≥ 30,0 19.7
PB %≤ 0.002 0,002
Som %≤ 0,0002 0.0002
Partikel size≥ 95 —

ferrosulfat anvendes industrielt, primært som en forløber for andre jern forbindelser. Det er en reduktionsmiddel til reduktion af chromat i cement.

Ernæringstilskud
Ferrosulfat bruges sammen med andre jern forbindelser, at befæste fødevarer og behandle Jernmangel anæmi. Forstoppelse er en hyppig og ubehagelig bivirkning ved kontrol af administration af oral kosttilskud. Skammel blødgørere er ofte bprescribed at forebygge forstoppelse.

Farvestof
Ferrosulfat kan også bruges til at pletten concete og nogle limetones og sandsten en gullig rust farve.

Vandbehandling
Ferrosulfat er blevet anvendt til rensning af vand ved flokkulering og for fosfat fjernelse i kommunale og industrielle rensningsanlæg til at forhindre eutrofiering af overfladevandområder.

3, kvalitetskontrol
Stive kvalitetskontrol på input, proces og output fører til høj renhed og ensartet kvalitet, som tillader standardisering af dets anvendelse i industrien. vores fabrik har mange års erfaring med eksport, vi lover bedste service på varer og efter-salg service vi er på udkig efter pålidelige købere og etablere vores lange vilkår virksomhed. Hvis du er interesseret i at opføre og andre, er du velkommen til at kontakte os når som helst. Tak for din tid.


Hot Tags: jernholdige sulfat, Kina, producenter, leverandører, fabrik, lav pris, bedste, produkter
Relaterede produkter
Feedback