Produktkategori

Tilføje: Brint energi industrielle inkubation Base, værelse 409, Standard bygning, 1# Dangui Road, syd Zhihui Avenue, Dantu District, Zhenjiang City, Jiangsu-provinsen, Kina

Sende kode: 201612

Tel: + 86-511-80873088

Fax: + 86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontaktpersoner: Jack Wang

Email: jackwang@akwchina.com


Disc pensler

AKW Group er en global leverandør af disk børste med fremragende performance.as en børste fremstilling, er vi forpligtet til at tilbyde den bedste sollutions for vores kunder og klienter, som den høje kvalitet, billig pris, omkostninger effektiv ressourcestyring og god garanti. pensler katalog

Detailed description

AKW Group er en global leverandør af disk børste med fremragende performance.as en børste fremstilling,
Vi er forpligtet til at tilbyde den bedste sollutions for vores kunder og klienter, som den høje kvalitet, billig pris, omkostninger effektiv ressourcestyring og god garanti.

NavnDisc børster/disk pensler
AnsøgningDisk pensler anvendes, når handlingen tandbørstning anvendes mere effektivt på en flad overflade i et cirkulære måde. De bruges til aktiviteter så forskellige som efterbehandling, rengøring, der flytter materialer, polering og pressionsmiddel. Rotation af en disk børste skaber stigende handling som afstanden fra centrum mod kanten er øget.
Disse pensler er korte sæt og børster kan være installeret på den ene side, både sider og den ydre kant i den disk eller ring. Vi er i stand til at producere disse pensler i en række hul mønstre der passer til vores kunders behov.
Custompenselstørrelse og materiale kunne ændres som dine krav.


pensler katalogHot Tags: Disc børster, børsten
Relaterede produkter
Feedback