Produktkategori

Tilføje: Brint energi industrielle inkubation Base, værelse 409, Standard bygning, 1# Dangui Road, syd Zhihui Avenue, Dantu District, Zhenjiang City, Jiangsu-provinsen, Kina

Sende kode: 201612

Tel: + 86-511-80873088

Fax: + 86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontaktpersoner: Jack Wang

Email: jackwang@akwchina.com


Cement

Produktkategori: De førende produkter i vores virksomhed er portland cementklinker og high-grade cement. De vigtigste almindelige cementer, som fremstillet af vores virksomhed er portland cement, almindelige portland

Detailed description

Produktkategori:
De førende produkter i vores virksomhed er portland cementklinker og high-grade cement. De vigtigste almindelige cementer, som fremstillet af vores virksomhed er portland cement, almindelige portland cement og slagger Portlandcement. De er opdelt i tre kvaliteter: P.O52.5、P.O42.5、P.C32.5.

Programvirkefelt:
P.O 52,5 kan gøre høj kvalitet, super high-grade beton og store span bjælker og så videre.
P.O 42,5 kan bruges i en række byggeprojekter, såsom broer, havnekajer, veje, højhuse, generelle industrielle og civile bygninger. Det kan gøre forskellige grade konkret fra C30 til C80.
P.C 32,5 kan primært anvendes i masse konkrete, en række underjordiske og undersøiske konkrete projekter, høj permeabilitet modstand og høj temperatur resistens engineering, generelle industrielle og civile bygninger.

Meddelelse om ansøgning:
Vores cement har mange egenskaber, såsom den hele række, høj styrke i tidlig fase, beskedne indstilling tid, stabil kvalitet og kan tilpasses med tilsætningsstoffer og så videre. For at sikre, at de særlige kendetegn ved vores cementer kan gives fuld spille, bedes du være opmærksom på følgende varer ved

ved hjælp af:
1, skal du betale opmærksomhed til storage management og forhindre fugt. Venligst træffe beskyttelsesforanstaltninger i transport og opbevaring. Lastbil når lastning i en regnvejrsdag, kan du dække med presenning i tid. Cement skal opbevares under tørre forhold til at undgå sammenklumpningstilsætningsstoffer efter fugtoptagelse. Når det bruges, skal du under vejledning af FIFO (først ind, først ud). Fillagring tid bør ikke være for lang til at forhindre fugt og påvirke produktets kvalitet og ydeevne. I mellemtiden bedes du ikke blande cement med organisk stof, såsom sukker og kemisk gødning, at undgå bivirkninger.
2, lave behage ikke blandet brug. For forskellige sorter og styrke kvaliteter af cement har forskelle i kvalitet og ydeevne. Det skal være stablet op separat og anvendes alene. De forskellige sorter og forskellige kvaliteter af cement af samme fabrikant kan ikke sammenblandes anvendte. Den samme sort og den samme kvalitet af cement fra forskellige producenter kan ikke sammenblandes anvendte.
3, vælge skal du række og styrke grade af cement med rimelighed. Når du bruger cement produkter, venligst efter byggeri spot og kravene til design af styrke grade af beton med rimelighed vælge den variation og styrke grade af cement. Undgå venligst at vælge høj styrke grade af cement til at lav klasse beton eller lav styrke klassifikation af cement at gøre high-grade beton og gør forkert dosering af cement i beton kan føre til bivirkninger, såsom dårlig gennemførligheden af beton, høje nedturen tab og så videre. Det vil have uøkonomisk konsekvenser i konkrete produktionsomkostningerne på samme tid.
4, overhold venligst før blandingen test. For forskellige krav i forskellige projekter, strukturer og positioner, når du bruger vores cement, bedes du must Bland andel test på forhånd for at afgøre den bedste blanding forhold. Når ved hjælp af nye række blanding eller dosering af blanding vil ændre, skal bedes du blande andel test på forhånd og prøver at vælge blanding med god tilpasningsevne. Hvis nogle indikatorer eller forestillinger af vores cement vil blive justeret, informerer vi dig for at gøre før blandingen test i tide til at sikre, at beton kvalitet er stabil og kvalificeret.
5, lægger venligst vægt på byggeri specifikation og vedligeholdelsesarbejde. Venligst streng kontrol af kvaliteten af konkrete blanding, såsom sand, sten, vand og så videre. Vand bør ikke indeholde organics. Mudder indhold i sand og sten skal være lavt. Høj svovl-holdige, alkali-holdige sand og sten bør ikke anvendes. Konkrete blanding forhold bør udformes efter byggeri specifikation. Betonen skal være blandet jævnt. Vand cement forholdet bør ikke være for stor. Konkrete vibrerende bør være beskeden at undgå mørtel lækage. Venligst kontinuerlig beton for at undgå ulige fordeling, adskillelse, og blødning af Cement og droppe cement styrken. Venligst kontrollere temperaturen i blanding, når du blander beton i høj eller lav temperatur vejr, til at undgå for hurtig eller for langsom indstilling tid af beton. Please vanding, der dækker og holde våde i tid, hvornår plasticitet af støbt beton har mistet, for at undgå konkrete sprængning grund for tør. Venligst ikke vand alt for tidligt og alt for meget at undgå lav limning og lav styrke af betonoverflade og forhindre afstøvning og peeling.

Produktkvalitet
vores cement produkter er alle vedtagne nye tør proces teknologi system, online kvalitetskontrolsystem og midler, og udstyret med perfekt Cement testfaciliteter, såsom avanceret X fluorescens analyzer. Vores fabrik har allerede fået certifikater af ISO9001 quality management system, ISO 14001 environmental managementsystem og GB/T28001 arbejdsmiljø og sikkerhedsstyringssystem. Vi strengt gennemføre kvalitetsstyring og kontrol efter kvalitet systemkrav og sikre, at vores cement kvalitet imødekomme behovene for forskellige markeder og kunder.
Cement som fremstillet af vores virksomhed har følgende fremragende

funktion i opbygningen:
1, produktkvalitet er stabil, kvalitet udsving er lille og cement rige styrke er høj.
2, konkrete blanding, som foretages af vores cement gennemførlighed og blanding tilpasningsevne er god.
3, farven på vores cement er langsigtede stabile og kan blive udbredt i overfladen af almindelig bygning.
4, blødning af beton der af vores cement er lav.
5, indefrysning modstand og slid modstand er god.
6, volumen stabilitet af beton der af vores cement er god. Konkrete svind og krybning dybest set tendens til at skabe balance i en konkret alder. Det har nået det indenlandske og internationale førende niveau.
7, nedturen tab af beton der af vores cement er lille. Det kan imødekomme kravene fra betonblandeanlæg plante, som har bør for langdistance transportmidler.

Pre-salg service
Vi vil aktivt tilbyde dig relaterede firmaoplysninger, produktanvisningerne, shipping og bilæggelse proces og markedet statistik. Og vi vil forskning og forstå efterspørgsel af din projekt konstruktion og invitere dig til vores virksomhed til at gennemføre et felt forskning. Hvis du har brug for, vil vi tilbyde dig vareprøver for at give din købsbeslutning med reference.

I salg service
Vores virksomhed etablere en salg services-teamet, der består af salg, opbevaring og kvalitetskontrol-afdeling tekniske personale. Under din proces af køber og bruger vores cementer, vil vi gøre følgende i gang: 1, vil vi give teknisk rådgivning og på spot teknisk vejledning. 2, vores kvalitetskontrol-afdeling tekniske personale vil bruge vores teknologiske niveau og force til nøje styr den status, der manipuleret cement gør konkrete og yde teknisk bistand i tide.

Service efter salg
Vi vil tilbyde Cement garanti og salg faktura i tid. Vi vil spore brugen af cement og samle dine meninger om vores produkter, fragt og service og rettidigt og effektivt beskæftige sig med alle former for problemer. Vi Udfør altid hvad vi start og behandle alle frank. Vi opretholde god kunde følelsesmæssige forhold og pleje vores brand image.
Major projekt Case


Nanjing Metro


Zhenjiang rehabilitering hospital


Shanghai-Nanjing højhastighedstog


Zhenjiang International Hotel

Produkt billeder

52,5 grade

42.5grade

32.5gradeHot Tags: cement, Kina, producenter, leverandører, fabrik, lav pris, bedste, produkter
Relaterede produkter
Feedback