Produktkategori

Tilføje: Brint energi industrielle inkubation Base, værelse 409, Standard bygning, 1# Dangui Road, syd Zhihui Avenue, Dantu District, Zhenjiang City, Jiangsu-provinsen, Kina

Sende kode: 201612

Tel: + 86-511-80873088

Fax: + 86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontaktpersoner: Jack Wang

Email: jackwang@akwchina.com


CDM6365H hydrauliske Crawler gravemaskine

CDM6365H hydrauliske Crawler gravemaskine

Byggeri maskiner CDM6365H funktioner: CDM6365H tilbyder et udvalg af arbejder enhed kombinationer og tilpasser sig forskellige arbejdsmiljø fleksibelt. Med standard arbejde enhed: Action agile, strø

Detailed description

Byggeri maskiner CDM6365H funktioner:

CDM6365H tilbyder en række arbejder enhed kombinationer og tilpasser sig forskellige arbejdsmiljø fleksibelt.
Med standard arbejde enhed: Action agile, grave stærk kraft. Det er almindeligt anvendt i minedrift, vejbygning, nationale forsvar konstruktion, kommunale konstruktion, hydropowerengineering osv.
Med forkortet type arbejde enhed: Super stor spand kapacitet. Completingefficiencyof indlæser opgave og udgravning løst materiale.
Med forlænget type arbejde enhed: maksimalt grave radius er mere end 20m. Lang afstand og dybde af arbejdsplads gør kanal udgravning og rengøring let. Udbredt i vandprojekt.

Cummins 6C8.3
Den oprindelige Cummins høj effekt, høj drejningsmoment og turbo-opladning 6-cylindret direkte indsprøjtning engine6-cylindret 4-takts direkte indsprøjtning Turboladet motor sikrer høj pålidelighed og holdbarhed. Afgift luft køling luft-luft inter køler systemet trykluften kan øge iltindholdet ved forbrænding markant. Brændstofindsprøjtning center under høj indsprøjtning pres giver ensartet forstøvning af brændstof, garanterer den normale forbrænding og reducerer udstødningsgas gas emission. Det vedtager store lydpotte og ny afkøling fan til at fjerne motorstøj.

Filtreringssystem
Høj effektivitet dobbelt element luftfilter sikrer kvaliteten af motorens luftindtag. Derudover kan oliebad typen luft forfilter udføre den ru filtrering over luftindtag til drift under høje støv koncentration arbejdsvilkår og forlænge vedligeholdelsesinterval af luftfilter. Olie-vandudskiller og to-trins brændstoffilter vil filtratet brændstoffet mange gange til at sikre kvaliteten af brændstof fodret til motoren.

Kølesystem
Den parallelle radiator lettere kølende effekt bedre og service.

Vedligeholdelse og Service
Nem vedligeholdelse af direkte indsprøjtning motor reducerer udgifter til vedligeholdelse. Den globale efter service af motoren sætter deling af globale ressourcer. Dette vil effektivisere service, lindre kundernes bekymringer og sikre fremmøde sats af gravemaskine.

Specialist i motor styring
Motorens omdrejningshastighed tillader 10 justerbar gear gennem gasspjæld potentiometer og opnår den præcise styring over motorens omdrejningshastighed gennem styring af motoren gashåndtaget af DC servomotor. Motoren tillader auto tomgang/acceleration funktion til at nedbringe brændstofforbruget. Det har en funktion af touch magt enhancement, kan håndtere høje modstand arbejdsduelig tilstand med lethed.

Control Mode
Det vedtager avanceret verden positive flow kontrolsystem for at gøre elektronisk kontrolsystem, hydrauliske system og motoren altid i en tilstand af optimal konfiguration af rimelig magt matchende. Automatisk justering fordelingen af hydrauliske system og magt kan ikke kun spare energi og reducere omkostningerne, men også forbedre arbejdseffektivitet betydeligt.

Funktioner
Denne maskine er udstyret med funktioner lige rejse, boom og arm sammenløb, boom og arm bedrift, swing prioritet, swing anti-vende og regenerering af arm cylinder. Hvert kredsløb uden interferens under sammensatte handling. Gravning af arm og spand samt løfte og sving med boom på samme tid under drift; de venstre og højre motorer er uafhængig under rejser.

Ekstra hydraulisk ventil
Hovedventilen er forsynet med et sæt af standby ventiler til at lette installationen af andet tilbehør såsom breaking hammer.

Filtreringssystem
Den hydrauliske kredsløb er udstyret med høj kvalitet hydraulisk oliefilter, som kan forlænge levetiden af de hydrauliske elementer.

Komponenter Layout
Det specielle design af hydrauliske systemer og komponenter placering kan forbedre systemets effektivitet af maskinen. Hydraulisk olietank, vigtigste pumpe og hovedventilen arrangeres nøje at forkorte de forbindelseslinjer og derfor reducere linje friktion og pres drop. Radiatoren er arrangeret på i højre side bag førerhuset til effektivt at reducere støj, varm luft og udstødningsgas modtaget af operatøren.

Pilot System
Pilot pumpen er uafhængig af vigtigste pumpe og leveringen olie til den pilot system, der sikrer stabil og uafhængige pilot kontrol og lette vedligeholdelsen.

Skærm
Multi-purpose sande farveskærm giver real-time overvågning og visning af maskinens tilstand, motorhastighed, kølemiddeltemperatur, olie tryk og brændstof niveau osv.

Power Control Mode
3 power tilstande af tunge energitilstand (H-tilstand), gemme energitilstand (S mode) og lette energitilstand (L tilstand) kan skifte på vil reducere strømsvigt. Kombinationen af 3 modes kan nedbringe brændstofforbruget og bedre opfylder de forskellige arbejdsforhold.

Skyld Auto advarsel
Det giver mulighed for skyld egendiagnosesystemer auto advarsel display og fejl besked Gem op til 99.000 stykker ca for at lette opkald og undersøgelse i forbindelse med vedligeholdelse af udstyr. Der er 3 niveauer af advarsel display afhængig af skyld sværhedsgraden.

Motor overophedet Auto beskyttelse
Overophedning beskyttelse vil være aktiv, hvis kølemidlets temperatur overstiger 102℃. Derefter motoren vil ikke udsætning, mens systemet vil reducere motorens omdrejningshastighed. Dog hvis at kølemidlets temperatur er for høj, bør operatøren lukke maskine som krævet og finde ud af fejlen årsagerne.

Lav olie pres beskyttelse
Når olie pres under den standard værdi, motorolie pressostat vil blive lukket, tekst advarslen vises for 3 s og derefter motoren vil bremse til lav tomgangshastighed. I sådanne tilfælde bør operatøren lukke maskinen som forpligtet til at beskytte maskinen.

Vedligeholdelse Auto minde
Skærmen vil regelmæssigt minde operatoren for at ændre motorens olie, fedt og filter element med det angivne interval til at støtte den rutinemæssige tjeneste.

Hovedrammen
Den rimelige layout af robust hovedrammen optimerer udnyttelsen af stål.

Undervogn
Den X-formede undervogn med tunge kasse struktur er udsat for gentagne finite element analytiske beregningen og forbedre den samlede stivhed, styrke og deformation modstand. Undervogn er svejset fra lavt legeret stålkonstruktioner plader med overordnede proces kvalitetskontrol. De kritiske svejsninger er fuldt udsat for fejldetektion og stress test for at sikre produktets kvalitet.

Spor
Der er ribben og crawler vugge midt i sporet links. Ved hjælp af m-type sæler til at sikre den smørende virkning af pin roll og pin bush. Forlænge arbejdslivet spor effektivt.

Rejse enhed
Enheden, der drev beskæftiger den importerede motorer af høj kvalitet og drivhjulet vedtager højfrekvente varme samlede hærdning proces for at aktivere slidstyrke af eksterne gear rand.

Stjernehjulsforing pude
Den Stjernehjulsforing pude med høj kvalitet forsegling elementer effektivt sikrer det høje tryk, forsegling inde i motorblokken; fjedrene er udsat for særlig varmebehandling til at tillade den fremragende træthed modstand.

Cab dæmpningssystem
Cab shell er installeret til platform gennem de dæmpende materiale bestående af silicium olie og gummi til at lindre vibrationen, reducere støj og garantere operation comfort. Cab ydre struktur
Tag og begge sider af førerhuset er forstærket af stålrør til at forbedre træthed modstanden og dæmpning kapacitet. Den faldende objekt beskyttelse struktur er boltet til cab front direkte til lette fjernelse og derfor aktiverer maskinen til at tilpasse sig til arbejdsvilkårene og opfylde de angivne krav.

Windows
Glasset er klyngede sig til cab direkte uden ramme til at forstørre det visuelle felt. Windows tillader gratis justering at åbne/lukke front og øverste vindue og forruden; Desuden, den front glas kan indstilles på taget over operatøren.

Front tørre
Wiper beliggende foran cab søjle forstørrer operatørens synsfelt; Det giver mulighed for kontinuerlig og intermitterende operation modes.

Sikker og komfortabel kabine
Venstre/højre søjle type forstærket cab er i overensstemmelse med 15012117-2: 2008, og den valgfri cab KNUDEPUNKTERNE overholder 15010262:1998 at sikre operatørens sikkerhed. 2.7m3 cab plads gør handlingen gravemaskine komfortable. Betjeningselementer inde i førerhuset rimelige layout giver mulighed for nem betjening.

Standard Cab udstyr
Cab inde omfatter cigartænder, aske skuffen, kopholder, frakke krog, cubbyhole og opbevaring rack, som forbedrer operation komfort.

AC System
Den høje ydelse og sund/c tillader luften cirkulere. Kortfattet Kontrolpanel og let tryk på nøgle drift; multi retning a/c air outlet giver mulighed for hurtig regulering af cab inde temperatur og hurtig optøning. Self-diagnosticering fejlstatus letter a/c-vedligeholdelse.

Deluxe sæde
Komfortabel affjedring type sæde er forsynet med en hydraulisk dæmper; bred ryglaensvinkels tillader talje støtte og kurve profil, som giver komfortabel ridning; Dobbelt lysbillede spor multi-Way flertrins regulering giver mulighed for forskellige aktører til at finde den bedste kropsholdning; den brede pedal plads giver mulighed for fri krop stretching og lindrer operatør fra lang tid operation træthed.
Sikkerhed lås Joystick
Hydraulisk sikkerhed lås joystick er placeret på ydersiden af venstre armlæn boks i førerhuset. Kontrolelementet maskine er aktiv, når joysticket er i holdning, som kan forhindre den forkert betjening på en effektiv måde.

Styrearm
Den rimelige design af styrearm sparer den operationelle indsats ved håndtaget princip; Det ergonomiske design gør det muligt for operatøren til at bevare den naturlige håndled og arm kropsholdning. Moderat joystick slagtilfælde lindrer graden af træthed og sikrer den præcis kontrol.

Switch Kontrolpanel
Kontrolpanel på boksen venstre/pilot er i kortfattet og æstetiske layout og driften af tastetryk er let.

Boom og Arm
For at klare med høj belastning under drift, vedtager design & udvikling teamet af LONKING mere konservative design filosofi, bevarer det højere sikkerhedsfaktor, beskæftiger finite element analyse, beregning og optimal design at afslutte udviklingen af boom og arm og vælger høj styrke lavtlegeret konstruktionsstål for boom og arm fabrikation.

PIN skaft
Pin akslen er det centrale element til tilslutning af den arbejdende enhed. LONKING vælger professionelle pin aksel leverandører og pin aksler med forbehold af de strenge fejldetektion at sikre kvaliteten. Pin skaftet af LONKING gravemaskiner har tykke chrome plating frakke og høj overflade finish. Den særlige behandling giver ekstremt høj slidstyrke og korrosionsbestandighed.

Spand
Spand krop er lavet af legeret og høj styrke materialer og den ydre struktur er lavet af højstyrke og slidstærkt stål, som udgør hele forstærket spanden. Denne gravemaskine giver forskellige spand muligheder for at opfylde forskellige arbejde krav.

Nem vedligeholdelse og Service
Design og layout af CDM6365H har taget den give bekvemmelighed for vedligeholdelse person i betragtning. De fleste vedligeholdelse steder kan tilgås fra jordhøjde aktivere hurtig og høj effektivitet vedligeholdelse. 3 Sidedøre kan åbnes under rutinemæssig inspektion og vedligeholdelse og hver service er inden for nem rækkevidde. Vedligeholdelse er klart identificeret, nem at betjene. De elektriske elementer er centraliseret i kontrolboksen elektromekaniske i cab til lette vedligeholdelsen.

Lang vedligeholdelse og Service cyklus
Vedligeholdelse og service cyklus af CDM6365H er blevet forlænget for at reducere vedligeholdelse dele samling og forbedre tilgængeligheden.

SpecifikationerCDM6365H
MotorModelCummins6C8.3Mærkeeffekt197kW (265hp) 1950 rpmMax. drejningsmoment1219/1300Bar × slagtilfælde114 mm × 135 mmForskydning8.3 LKommentarVedligeholde mærkeeffekt på 2300m højde.Opererer vægtResuméOpererer vægt: 34000 kg drift vægt omfatter vægten af 6470mm standard boom, 2900mm standard arm, 1.6m3 standard spand, 600 mm spor, smøreolie, kølemiddel, fuld diesel olietank og resten standardkonfiguration enheder.Marktryk68 kPa (forlænget type: 70kPa)Væske kapacitetBrændstoftank580 LKølesystem33 LMotorolie35 LSwing drivaggregat7.2 LRejser gear2 × 11 LHydraulisk olietank530 LSwing mekanismeResuméHøjt drejningsmoment stemplet motor og 2-trins planetariske reduktionsgear kørsel. Bremse inde Læsning motor er anvendt af foråret og udgivet af hydrauliske enhed.
Den automatiske bremsning er tilgængelig, når styrearm swing er i frigear.Swing speed9.5 rpm (forlænget type: 7.5 rpm)Rejse kørselResuméIntegreret 2-trins stemplet hydraulisk motor og reduktionsgear drev, motor og hydrauliske rørledningen er arrangeret inde i spor rammen til at forebygge skader forårsaget af forrevne vejbanen; Motoren indersiden er forsynet med driftsbremsen og chok absorption ventil til at sikre glat løb og stop og pålidelige bremser.Taveling hastighed3.25 - 5.43 km/hGradeability35°(70%)MaximumTraction298kNRejser mekanismeStandard track sko bredde600 mmLol track sko48 (hver side)Lol af carrierrollers2 (hver side)Lol af spor ruller8 (hver side)Hydrauliske systemVigtigste pumpeDuplex aksial variable stemplet pumpePilot pumpeGear pumpe (integreret i vigtigste pumpe)Max. strømmen af systemet2 × 340 L / minMax. trykbærende udstyr34.3 MPaMax. pilot pres3.9 MPaOpererer udstyrHver maskine er under kontrolelementet pilot. Den højre håndtag styrer bevægelse af bommen og spand mens venstre håndtaget kontrollerer arm bevægelse og øverste struktur swing. Foden pilot ventilen er forsynet med håndtag joysticket til at styre maskinen rejser eller drejning af foden eller løftestang. Rejser gearskift vedtager magnetventil skifte kontrol.Elektriske systemSystem spænding: 24 V batteri: 12 V, 120 A × 2


Transport størrelse
Følgende størrelser tilnærmelsesvis til det udstyr af standard konfiguration.


Figur markeret med & ldquo; * & rdquo; henviser standardkonfiguration.CDM6365H
Boom længde (mm)58506470 *11000
Arm længde (mm)26002900 *8500
en Transport Length(mm)106901128315690
b samlede Transport Height(mm)372435183325
c tumblere Distance(mm)4030
d hale Swing Radius(mm)3512
e modvægt jorden Clearance(mm)1211
f spor Gauge(mm)2590
g samlede Transport Width(mm)3237
h øverste struktur Width(mm)3145
Jeg Standard Track sko Width(mm)600
J Min. jorden Clearance(mm)500
Cab Height(mm)3140


Måleområde
Følgende størrelser omtrentlig tothat af udstyr af standardkonfiguration.


Figur markeret med & ldquo; * & rdquo; henviser standardkonfiguration.CDM6365H
Boom Length(mm)58506470 *11000
Arm Length(mm)26002900 *8500
aMax. grave radius(mm)99111081320143
b Max. grave depth(mm)6211706915126
c Max. grave height(mm)94941001816575
d Max. dumping height(mm):6417694214218
e Max. grave radius på ground(mm)96941061520038
Max. spand breakout force-ISO(kN)21121190.4
Max. arm breakout force-ISO(kN)19717871.3


Standardudstyr følgende udstyr elementer er en del af hele standardudstyr af CDM6365H. Derudover vil standardkonfiguration ændre sammen med produkt-ændring. For mere information, kontakt det lokale LONKING agent.
70 en generatorSuspension type justerbart sæde,
Platformen arbejder lampe (1)Løftbare sikkerhedssele (2" bredde)
Boom arbejde lamper (2)Aske skuffen og cigartænder
Brændstof pumpeKopholder
Oprindelige Cummins motorAC system giver mulighed for hurtig optøning
Radial seal luftfilter
Air forfilterHydraulisk sikkerhed lås joystick
Olie-vandudskillerRadio
BrændstoffilterFilen lomme
Piblede væggen radiator med rengøring pladsHat og frakke krog
Store mængder brændstof tankVenstre/højre side opbevaring
Ekstra hydraulik ventil (1)Indvendig belysningsudstyr
Auto swing parkeringsbremseDobbelt stereoplade højttaler
Boom og Arm holder kontrolfunktionOplukkelige ovenlys
KontravægtVisker og vasker
Top motorhjelmCab overtryk filtrering og ventilation system
Gate lås og dække låsBagrude (escape exit)
A/c stationære kondensatorUndslippe hammer
Arm genaktivering kredsløbVaskbar gummi gulv mat
Boom og Arm sammenløbBrandslukker
Lige omrejsende hydrauliske kredsløbFarver grafikvisning
Dobbelt hastighed rejseValg af økonomiske tilstand
Front Stjernehjulsforing og Stjernehjulsforing pudeVisning af dato og tid
Trailer ring på bundrammeMaskinen tilstand display
Kæde guard rackArbejder time display, vedligeholdelse minde
Justerbart sæde armlænetNuværende motor hastighed display
Antenne og sele (undtagen radio højttaler)Advarselsmeddelelse


CDM6365H ekstraudstyr ekstraudstyr kan være forskellig fra denne manual. For mere information, kontakt det lokale LONKING agent.
SpandManøvrepladsUndervognHjælpeansatte hydrauliske enhed og pipeline
Heavy-Duty rock spand 1.8 m³ (kun for 5800 mm længde boom og 2600 mm længde arm) løs materielle spand 1,8 m³ løs materielle spand 2,0 m³ løs materielle spand 2,2 m³ løst materiale spand 0,5 m³ (kun for 11000 mm længde boom og 8500 mm længde arm)Arbejde advarselslampe700 mm tredobbelt grouser skoBreaking hammer pipeline
Cab tag beskyttelse netto800 mm tredobbelt grouser skoHydraulisk breaking hammer (ikke tilgængelig for 11000mm længde boom og 8500mm længde arm)
Cab front beskyttelse nettoTrack gummi blok
Rejser advarsel enhed
Hot Tags: cdm6365h hydrauliske crawler gravemaskine, Kina, producenter, leverandører, fabrik, lav pris, bedste, produkter
Relaterede produkter
Feedback