Produktkategori

Tilføje: Brint energi industrielle inkubation Base, værelse 409, Standard bygning, 1# Dangui Road, syd Zhihui Avenue, Dantu District, Zhenjiang City, Jiangsu-provinsen, Kina

Sende kode: 201612

Tel: + 86-511-80873088

Fax: + 86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontaktpersoner: Jack Wang

Email: jackwang@akwchina.com


CDM6365F hydrauliske Crawler gravemaskine

CDM6365F hydrauliske Crawler gravemaskine

Byggeri maskiner CDM6365F funktioner: CDM6365F tilbyder et udvalg af arbejder enhed kombinationer og tilpasser sig forskellige arbejdsmiljø fleksibelt. Med standard arbejde enhed: Action agile, strø

Detailed description

Byggeri maskiner CDM6365F funktioner:

CDM6365F tilbyder en række arbejder enhed kombinationer og tilpasser sig forskellige arbejdsmiljø fleksibelt.
Med standard arbejde enhed: Action agile, grave stærk kraft. Det er almindeligt anvendt i minedrift, vejbygning, nationale forsvar konstruktion, kommunale konstruktion, hydropowerengineering osv.
Med forkortet type arbejde enhed: Super stor spand kapacitet. Completingefficiencyof indlæser opgave og udgravning løst materiale.
Med forlænget type arbejde enhed: maksimalt grave radius er mere end 20m. Lang afstand og dybde af arbejdsplads gør kanal udgravning og rengøring let. Udbredt i vandprojekt.

Perkins 1206F-E70TTA
1206F er en Turboladet, tankning opkrævet afkølet, 7 liter, 6 cylindret enhed kan producere 205 kW (275hp). Dens høj effekttæthed, kombineret med fremragende drejningsmoment, designet til at imødekomme EU fase ⅳ, EPA Tier 4 endelige og MLIT trin 4.
Verdensklasse produktion evne og processer kombineret med dokumenteret core motordesigns forsikre pålidelighed, støjsvag drift og mange timer i produktive liv.
Turbolader med smart wastegate tilgængelige på alle klassifikationer for hurtig svar, høj ydelse og øget drejningsmoment.

Kølesystem
Parallelle køleren gør bedre og service-kølende effekt lettere.

Vedligeholdelse og Service
Den globale efter service af motoren sætter deling af globale ressourcer. Dette vil effektivisere service, lindre kundernes bekymringer og sikre fremmøde sats af gravemaskine.

Specialist i motor styring
Motorens omdrejningshastighed tillader 10 justerbar gear gennem gasspjæld potentiometer og opnår den præcise styring over motorens omdrejningshastighed gennem styring af motoren gashåndtaget af DC servomotor. Motoren tillader auto tomgang/acceleration funktion til at nedbringe brændstofforbruget. Det har en funktion af touch magt enhancement, kan håndtere høje modstand arbejdsduelig tilstand med lethed.

Control Mode
Det vedtager avanceret verden positive flow control system for at gøre elektronisk kontrolsystem, hydrauliske system og motoren altid i en tilstand af optimal konfiguration af rimelig magt matchende. Automatisk justering fordelingen af hydrauliske system og magt kan ikke kun spare energi og reducere omkostningerne, men også forbedre arbejdseffektivitet betydeligt.

Funktioner
Denne maskine er udstyret med funktioner lige rejse, boom og arm sammenløb, boom og arm bedrift, swing prioritet, swing anti-vende og regenerering af arm cylinder. Hvert kredsløb uden interferens under sammensatte handling. Gravning af arm og spand samt løfte og sving med boom på samme tid under drift; de venstre og højre motorer er uafhængig under rejser.

Ekstra hydraulisk ventil
Hovedventilen er forsynet med et sæt af standby ventiler til at lette installationen af andet tilbehør såsom breaking hammer.

Filtrering System
Den hydrauliske kredsløb er udstyret med høj kvalitet hydraulisk oliefilter, som kan forlænge levetiden af de hydrauliske elementer.

Komponenter Layout
Det specielle design af hydrauliske systemer og komponenter placering kan forbedre systemets effektivitet af maskinen. Hydraulisk olietank, vigtigste pumpe og hovedventilen arrangeres nøje at forkorte de forbindelseslinjer og derfor reducere linje friktion og pres drop. Radiatoren er arrangeret på i højre side bag førerhuset til effektivt at reducere støj, varm luft og udstødningsgas modtaget af operatøren.

Pilot System
Pilot pumpen er uafhængig af vigtigste pumpe og leveringen olie til den pilot system, der sikrer stabil og uafhængige pilot kontrol og lette vedligeholdelsen.

Skærm
Multi-purpose sande farveskærm giver real-time overvågning og visning af maskinens tilstand, motorhastighed, kølemiddeltemperatur, olie tryk og brændstof niveau osv.

Power Control Mode
3 strømtilstande af tunge energitilstand (H-tilstand), gemme energitilstand (S mode) og lette energitilstand (L tilstand) kan skifte på vilje til at reducere strømsvigt. Kombinationen af 3 modes kan nedbringe brændstofforbruget og bedre opfylder de forskellige arbejdsforhold.

Skyld Auto advarsel
Det giver mulighed for skyld egendiagnosesystemer auto advarsel display og fejl besked Gem op til 99.000 stykker ca for at lette opkald og undersøgelse i forbindelse med vedligeholdelse af udstyr. Der er 3 niveauer af advarsel display afhængig af skyld sværhedsgraden.

Motor overophedet Auto beskyttelse
Overophedning beskyttelse vil være aktiv, hvis kølemidlets temperatur overstiger 102℃. Derefter motoren vil ikke udsætning, mens systemet vil reducere motorens omdrejningshastighed. Dog hvis at kølemidlets temperatur er for høj, bør operatøren lukke maskine som krævet og finde ud af fejlen årsagerne.

Lav olie pres beskyttelse
Når olie pres under den standard værdi, motorolie pressostat vil blive lukket, tekst advarslen vises for 3 s og derefter motoren vil bremse til lav tomgangshastighed. I sådanne tilfælde bør operatøren lukke maskinen som forpligtet til at beskytte maskinen.

Vedligeholdelse Auto minde
Skærmen vil regelmæssigt minde operatoren for at ændre motorens olie, fedt og filter element med det angivne interval til at støtte den rutinemæssige tjeneste.

Main frame
Den rimelige layout af robust hovedrammen optimerer udnyttelsen af stål.

Undervogn
The X-formede undervogn med tunge kasse struktur er udsat for gentagne finite element analytiske beregningen og forbedre den samlede stivhed, styrke og deformation modstand. Undervogn er svejset fra lavt legeret stålkonstruktioner plader med overordnede proces kvalitetskontrol. De kritiske svejsninger er fuldt udsat for fejldetektion og stress test for at sikre produktets kvalitet.

Spor
Der er ribben og crawler vugge midt i sporet links. Ved hjælp af m-type sæler til at sikre den smørende virkning af pin roll og pin bush. Forlænge arbejdslivet spor effektivt.

Rejse enhed
Enheden, der drev beskæftiger den importerede motorer af høj kvalitet og drivhjulet vedtager højfrekvente varme samlede hærdning proces for at aktivere slidstyrke af eksterne gear rand.

Stjernehjulsforing pude
Den Stjernehjulsforing pude med høj kvalitet forsegling elementer effektivt sikrer det høje tryk, forsegling inde i motorblokken; fjedrene er udsat for særlig varmebehandling til at tillade den fremragende træthed modstand.

Cab dæmpningssystem
Cab shell er installeret til platform gennem de dæmpende materiale bestående af silicium olie og gummi til at lindre vibrationen, reducere støj og garantere operation comfort.

Cab ydre struktur
Tag og begge sider af førerhuset er forstærket af stålrør til at forbedre træthed modstanden og dæmpning kapacitet. Den faldende objekt beskyttelse struktur er boltet til cab front direkte til lette fjernelse og derfor aktiverer maskinen til at tilpasse sig til arbejdsvilkårene og opfylde de angivne krav.

Windows
Glasset er klyngede sig til cab direkte uden ramme til at forstørre det visuelle felt. Windows tillader gratis justering at åbne/lukke front og øverste vindue og forruden; Desuden, den front glas kan indstilles på taget over operatøren.

Front tørre
Wiper beliggende foran cab søjle forstørrer operatørens synsfelt; Det giver mulighed for kontinuerlig og intermitterende operation modes.

Sikker og komfortabel kabine
Venstre/højre søjle type forstærket cab er i overensstemmelse med 15012117-2: 2008, og den valgfri cab KNUDEPUNKTERNE overholder 15010262:1998 at sikre operatørens sikkerhed. 2.7m3 cab plads gør handlingen gravemaskine komfortable. Betjeningselementer inde i førerhuset rimelige layout giver mulighed for nem betjening.

Standard Cab udstyr
Cab inde omfatter cigartænder, aske skuffen, kopholder, frakke krog, cubbyhole og opbevaring rack, som forbedrer operation komfort.

AC System
Den høje ydelse og sund/c tillader luften cirkulere. Kortfattet Kontrolpanel og let tryk på nøgle drift; multi retning a/c air outlet giver mulighed for hurtig regulering af cab inde temperatur og hurtig optøning. Self-diagnosticering fejlstatus letter a/c-vedligeholdelse.

Deluxe sæde
Komfortabel affjedring type sæde er forsynet med en hydraulisk dæmper; bred ryglaensvinkels tillader talje støtte og kurve profil, som giver komfortabel ridning; Dobbelt lysbillede spor multi-Way flertrins regulering giver mulighed for forskellige aktører til at finde den bedste kropsholdning; den brede pedal plads giver mulighed for fri krop stretching og lindrer operatør fra lang tid operation træthed.

Sikkerhed lås Joystick
Hydraulisk sikkerhed lås joystick er placeret på ydersiden af venstre armlæn boks i førerhuset. Kontrolelementet maskine er aktiv, når joysticket er i holdning, som kan forhindre den forkert betjening på en effektiv måde.

Styrearm
Den rimelige design af styrearm sparer den operationelle indsats ved håndtaget princip; Det ergonomiske design gør det muligt for operatøren til at bevare den naturlige håndled og arm kropsholdning. Moderat joystick slagtilfælde lindrer graden af træthed og sikrer den præcis kontrol.

Boom og Arm
For at klare med høj belastning under drift, vedtager design & udvikling teamet af LONKING mere konservative design filosofi, bevarer det højere sikkerhedsfaktor, beskæftiger finite element analyse, beregning og optimal design at afslutte udviklingen af boom og arm og vælger høj styrke lavtlegeret konstruktionsstål for boom og arm fabrikation.

PIN skaft
Pin akslen er det centrale element til tilslutning af den arbejdende enhed. LONKING vælger professionelle pin aksel leverandører og pin aksler med forbehold af de strenge fejldetektion at sikre kvaliteten. Pin skaftet af LONKING gravemaskiner har tykke chrome plating frakke og høj overflade finish. Den særlige behandling giver ekstremt høj slidstyrke og korrosionsbestandighed.

Spand
Spand krop er lavet af legeret og høj styrke materialer og den ydre struktur er lavet af højstyrke og slidstærkt stål, som udgør hele forstærket spanden. Denne gravemaskine giver forskellige spand muligheder for at opfylde forskellige arbejde krav.

Nem vedligeholdelse og Service
Design og layout af CDM6365F har taget den give bekvemmelighed for vedligeholdelse person i betragtning. De fleste vedligeholdelse steder kan tilgås fra jordhøjde aktivere hurtig og høj effektivitet vedligeholdelse. 3 Sidedøre kan åbnes under rutinemæssig inspektion og vedligeholdelse og hver service er inden for nem rækkevidde. Vedligeholdelse er klart identificeret, nem at betjene. De elektriske elementer er centraliseret i kontrolboksen elektromekaniske i cab til lette vedligeholdelsen.

Lang vedligeholdelse og Service cyklus
Vedligeholdelse og service cyklus af CDM6365F er blevet forlænget for at reducere vedligeholdelse dele samling og forbedre tilgængeligheden.

Specifikationer

CDM6365F

Motor

Model

Perkins 1206F-E70TTA

Mærkeeffekt

205kW (275hp) 1950 rpm

Max. drejningsmoment

1257N.m/1400 rpm

Bar × slagtilfælde

105 mm × 135 mm

Forskydning

7.1 L

Kommentar

Vedligeholde mærkeeffekt på 2300m højde.

Opererer vægt

Resumé

Drift vægt: 34000 kg
Den operationelle vægt omfatter vægten af 6470mm standard boom, 2900mm standard arm, 1.6m3 standard spand, 600 mm spor, smøreolie, kølemiddel, fuld diesel olietank og resten standardkonfiguration enheder.

Marktryk

68 kPa (forlænget type: 70 kPa)

Væske kapacitet

Brændstoftank

580 L

Kølesystem

33 L

Motorolie

35 L

Swing drivaggregat

7.2 L

Rejser gear

2 × 11 L

Hydraulisk olietank

530 L

Swing mekanisme

Resumé

Højt drejningsmoment stemplet motor og 2-trins planetariske reduktionsgear kørsel. Bremse inde Læsning motor er anvendt af foråret og udgivet af hydrauliske enhed. Den automatiske bremsning er tilgængelig, når styrearm swing er i frigear.

Swing speed

9.5 rpm (forlænget type: 7.5 rpm)

Rejse kørsel

Resumé

Integreret 2-trins stemplet hydraulisk motor og reduktionsgear drev, motor og hydrauliske rørledningen er arrangeret inde i spor rammen til at forebygge skader forårsaget af forrevne vejbanen; Motoren indersiden er forsynet med driftsbremsen og chok absorption ventil til at sikre glat løb og stop og pålidelige bremser.

Taveling hastighed

3.25 - 5.43 km/h

Gradeability

35°(70%)

MaximumTraction

298kN

Rejser mekanisme

Standard track sko bredde

600 mm

Lol track sko

48 (hver side)

Lol af carrierrollers

2 (hver side)

Lol af spor ruller

8 (hver side)

Hydrauliske system

Vigtigste pumpe

Duplex aksial variable stemplet pumpe

Pilot pumpe

Gear pumpe (integreret i vigtigste pumpe)

Max. strømmen af systemet

2 × 340 L / min

Max. trykbærende udstyr

34.3 MPa

Max. pilot pres

3.9 MPa

Opererer udstyr

Hver maskine er under kontrolelementet pilot. Den højre håndtag styrer bevægelse af bommen og spand mens venstre håndtaget kontrollerer arm bevægelse og øverste struktur swing. Foden pilot ventilen er forsynet med håndtag joysticket til at styre maskinen rejser eller drejning af foden eller løftestang. Rejser gearskift vedtager magnetventil skifte kontrol.

Elektriske system

System spænding: 24 V
Batteri: 12 V, 120 A × 2


Transport størrelse
Følgende størrelser tilnærmelsesvis til det udstyr af standard konfiguration.


Figur markeret med & ldquo; * & rdquo; henviser standardkonfiguration.

CDM6365F

Boom længde (mm)

5850

6470 *

11000

Arm længde (mm)

2600

2900

2900 *

8500

en Transport Length(mm)

10690

10666

11283

15690

b samlede Transport Height(mm)

3724

3700

3518

3325

c tumblere Distance(mm)

4030

d hale Swing Radius(mm)

3512

e modvægt jorden Clearance(mm)

1211

f spor Gauge(mm)

2590

g samlede Transport Width(mm)

3237

h øverste struktur Width(mm)

3145

Jeg Standard Track sko Width(mm)

600

J Min. jorden Clearance(mm)

500

Cab Height(mm)

3140


Måleområde

Følgende størrelser omtrentlig tothat af udstyr af standard konfiguration

Figur markeret med & ldquo; * & rdquo; henviser standardkonfiguration.

CDM6365F

Boom Length(mm)

5850

6470 *

11000

Arm Length(mm)

2600

2900

2900 *

8500

aMax. grave radius(mm)

9911

10192

10813

20143

b Max. grave depth(mm)

6211

6511

7069

15126

c Max. grave height(mm)

9494

9627

10018

16575

d Max. dumping height(mm):

6417

6547

6942

14218

e Max. grave radius på ground(mm)

9694

9975

10615

20038

Max. spand breakout force-ISO(kN)

211

211

211

90.4

Max. arm breakout force-ISO(kN)

197

178

178

71.3

Standardudstyr
Følgende udstyr elementer er en del af hele standardudstyr af CDM6365F. Derudover vil standardkonfiguration ændre sammen med produkt-ændring. For mere information, kontakt det lokale LONKING agent.

70 en generator

Suspension type justerbart sæde,

Platformen arbejder lampe (1)

Løftbare sikkerhedssele (2" bredde)

Boom arbejde lamper (2)

Aske skuffen og cigartænder

Brændstof pumpe

Kopholder

Oprindelige Perkins motor

AC system giver mulighed for hurtig optøning

Radial seal luftfilter

Air forfilter

Hydraulisk sikkerhed lås joystick

Olie-vandudskiller

Radio

Brændstoffilter

Filen lomme

Piblede væggen radiator med rengøring plads

Hat og frakke krog

Store mængder brændstof tank

Venstre/højre side opbevaring

Ekstra hydraulik ventil (1)

Indvendig belysningsudstyr

Auto swing parkeringsbremse

Dobbelt stereoplade højttaler

Boom og Arm holder kontrolfunktion

Oplukkelige ovenlys

Kontravægt

Visker og vasker

Top motorhjelm

Cab overtryk filtrering og ventilation system

Gate lås og dække lås

Bagrude (escape exit)

A/c stationære kondensator

Undslippe hammer

Arm genaktivering kredsløb

Vaskbar gummi gulv mat

Boom og Arm sammenløb

Brandslukker

Lige omrejsende hydrauliske kredsløb

Farver grafikvisning

Dobbelt hastighed rejse

Valg af økonomiske tilstand

Front Stjernehjulsforing og Stjernehjulsforing pude

Visning af dato og tid

Trailer ring på bundramme

Maskinen tilstand display

Kæde guard rack

Arbejder time display, vedligeholdelse minde

Justerbart sæde armlænet

Nuværende motor hastighed display

Antenne og sele (undtagen radio højttaler)

Advarselsmeddelelse


CDM6365FOptional udstyr
Ekstraudstyr kan være forskellig fra denne manual. For mere information, kontakt det lokale LONKING agent.

Spand

Manøvreplads

Undervogn

Hjælpeansatte hydrauliske enhed og pipeline

Heavy-Duty rock spand 1.8 m³ (kun for 5800 mm længde boom og 2600 mm længde arm)
Løs materielle spand 1,8 m³
Løs materielle spand 2,0 m³
Løs materielle spand 2,2 m³
Løs materielle spand 0,5 m³ (kun for 11000 mm længde boom og 8500 mm længde arm)

Arbejde advarselslampe

700mm triple
grouser sko

Breaking hammer pipeline

Cab tag beskyttelse netto

800mm triple
grouser sko

Hydraulisk breaking hammer (ikke tilgængelig for 11000mm længde boom og 8500mm længde arm)

Cab front beskyttelse netto

Track gummi blok

Rejser advarsel enhed

Hot Tags: cdm6365f hydrauliske crawler gravemaskine, Kina, producenter, leverandører, fabrik, lav pris, bedste, produkter
Relaterede produkter
Feedback