Produktkategori

Tilføje: Brint energi industrielle inkubation Base, værelse 409, Standard bygning, 1# Dangui Road, syd Zhihui Avenue, Dantu District, Zhenjiang City, Jiangsu-provinsen, Kina

Sende kode: 201612

Tel: + 86-511-80873088

Fax: + 86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontaktpersoner: Jack Wang

Email: jackwang@akwchina.com


CDM6240 Hydrauliske Crawler gravemaskine

CDM6240 Hydrauliske Crawler gravemaskine

Byggeri maskiner CDM6240 funktioner: CDM6240with stærke, magtfulde og høj kvalitet motor og avancerede negative flow kontrol hydrauliske system for at opnå den bedste effekt matchende og minimum costand

Detailed description

Byggeri maskiner CDM6240 funktioner:

CDM6240with stærk, kraftfuld og høj kvalitet motor og avancerede negative flow control hydraulisk system til at opnå den bedste effekt matchende og minimum costand garanterer den optimale arbejdseffektivitet.
CDM6240 er meget udbredt forexcavating, behandling og efterbehandling af jorden eller sten for at imødekomme efterspørgslen på byggepladser, fabrik, kommunale ingeniør og park objekter. Med den valgfri spand, materialehåndtering, overfladefærdigbehandling, grøft udgravning og floden kursus rengøring kan opnås med valgfri breaking hammer, bygning nedrivning, road overflade reparation og rock breaking kan opnås. De strukturelle medlemmer er udsat for gentagne analytiske beregningen at sikre stivhed og styrke, som kan håndtere de strenge arbejdsforhold.

Cummins 6BTAA5.9-C
Oprindelige Cummins høj effekt, høj drejningsmoment og turbo-opladning 6-cylindret direkte indsprøjtning motor sikrer høj pålidelighed og holdbarhed. Afgift luft kølesystem over trykluften kan forbedre iltindhold ved forbrænding markant. Brændstofindsprøjtning center under høj indsprøjtning pres giver ensartet forstøvning af brændstof, garanterer den normale forbrænding og reducerer udstødningsgas gas emission.

Filtreringssystem
Høj effektivitet dobbelt element luftfilter sikrer kvaliteten af motorens luftindtag. Derudover kan før luftfilteret udføre den ru filtrering over luftindtag til aktiverer handlingen under dårlig luft kvalitet arbejdsvilkår og forlænge vedligeholdelsesinterval af luftfilter. Olie-vandudskiller og to-trins brændstoffilter vil filtratet brændstoffet mange gange til at sikre kvaliteten af brændstof fodret til motoren.

Kølesystem
Den parallelle radiator køling gør køling virkning bedre og service lettere.

Vedligeholdelse og Service
Nem vedligeholdelse af direkte indsprøjtning motor reducerer udgifter til vedligeholdelse. Den globale efter service af motoren sætter deling af globale ressourcer. Dette vil effektivisere service, lindre kunder af bekymre sig om servicen og sikre fremmøde sats af gravemaskine.

Specialist i motor styring
Motorens omdrejningshastighed tillader 10 justerbar gear gennem gasspjæld potentiometer og opnår den præcise styring over motorens omdrejningshastighed gennem styring af motoren gashåndtaget af DC servomotor. Motoren tillader auto tomgang/acceleration funktion til at nedbringe brændstofforbruget. Det har en funktion af touch magt enhancement, kan håndtere høje modstand arbejdsduelig tilstand med lethed.

Control Mode
Dual pumpe to kredsløb total power control system vedtager den modne og pålidelig Europa og Amerika teknologi til at styre strømmen, den proportionale magnetventil regulerer to-trins trykregulering af vigtigste overløb ventil.

Funktioner
Denne maskine kan funktioner lige rejse, boom/armconfluence, boom og arm holding, swing prioritet, swinganti-vende og regenerering ofarm cylinder. Hvert kredsløb uden interferens under sammensatte handling. Grave af arm og spand samt løfte og sving med boom på samme tid under drift, er driften af venstre og højre motorer uafhængige under rejser.

Ekstra hydraulisk ventil
Hovedventilen er forsynet med et sæt af standby ventiler til at lette installationen af andet tilbehør såsom breaking hammer.

Filtreringssystem
Den hydrauliske kredsløb er udstyret med høj kvalitet hydraulisk oliefilter, som kan forlænge levetiden af de hydrauliske elementer.

Komponenter Layout
Det specielle design af hydrauliske systemer og komponenter placering kan forbedre systemets effektivitet af maskinen. Hydraulisk olietank, vigtigste pumpe og hovedventilen arrangeres nøje at forkorte de forbindelseslinjer og derfor reducere linje friktion og pres drop. Radiatoren er arrangeret på i højre side bag førerhuset til effektivt at reducere støj, varm luft og udstødningsgas modtaget af operatøren.

Pilot System
Pilot pumpen er uafhængig af vigtigste pumpe og leveringen olie til pilot system, der sikrer stabil og uafhængige pilot kontrol og lette vedligeholdelsen.

Skærm
Multi-purpose sande farveskærm giver real-time overvågning og visning af maskinens tilstand, motorhastighed, kølemiddeltemperatur, olie tryk og brændstof niveau osv.

Power Control Mode
3 power tilstande af tunge energitilstand (H-tilstand), gemme energitilstand (S mode) og lette energitilstand (L tilstand) kan skifte på vilje til at reducere system power tab. Kombinationen af 3 modes kan nedbringe brændstofforbruget og bedre opfylder de forskellige arbejdsforhold.

Skyld Auto advarsel
Det giver mulighed for skyld egendiagnosesystemer auto advarsel display og fejl besked Gem op til 99.000 stykker ca for at lette opkald og undersøgelse i forbindelse med vedligeholdelse af udstyr. Der er 3 niveauer af advarsel display afhængig af skyld sværhedsgraden.

Motor overophedet Auto beskyttelse
Overophedning beskyttelse vil være aktiv, hvis kølemidlets temperatur overstiger 102℃. Derefter vil motoren ikke stall mens systemet vil reducere motorens omdrejningshastighed. Dog hvis at kølemidlets temperatur er for høj, bør operatøren lukke maskine som krævet og finde ud af fejlen årsagerne.

Lav olie pres beskyttelse
Når olie pres under den standard værdi, motorolie pressostat vil blive lukket, tekst advarslen vises for 3s og derefter motoren vil bremse til lav tomgangshastighed. I sådanne tilfælde bør operatøren lukke maskinen som krævet.

Vedligeholdelse Auto minde
Skærmen vil regelmæssigt minde operatoren for at ændre motorens olie, fedt og filter element med det angivne interval til at støtte den rutinemæssige tjeneste.

Hovedrammen
Den rimelige layout af robust hovedrammen optimerer udnyttelsen af stål.

Undervogn
X-formede undercarriagewith tunge kasse struktur er udsat for gentagne finite element analytiske beregningen og forbedre den samlede stivhed, styrke og deformation modstand. Undervogn er svejset fra lavt legeret stålkonstruktioner plader med overordnede proces kvalitetskontrol. De kritiske svejsninger er fuldt udsat for fejldetektion og stress test for at sikre produktets kvalitet.

Spor
Der er ribben og crawler vugge midt i sporet links. Ved hjælp af m-type sæler til at sikre den smørende virkning af pin og pin suites. Forlænge arbejdslivet spor effektivt.

Rejse enhed
Enheden, der drev beskæftiger den importerede motorer af høj kvalitet og drivhjulet vedtager højfrekvente varme samlede hærdning proces for at aktivere slidstyrke af eksterne gear rand.

Stjernehjulsforing pude
Den Stjernehjulsforing pude med høj kvalitet forsegling elementer effektivt sikre højtryk forsegling inde i motorblokken, fjedrene er udsat for særlig varmebehandling til at tillade den fremragende træthed modstand.

Cab dæmpningssystem
Cab shell er installeret til platform gennem de dæmpende materiale bestående af silicium olie og gummi til at lindre vibrationen, reducere støj og garantere operation comfort.

Cab ydre struktur
Tag og begge sider af førerhuset er forstærket af stålrør til at forbedre træthed modstanden og dæmpning kapacitet. Den faldende objekt beskyttelse struktur er boltet til cab front direkte til lette fjernelse og derfor aktiverer maskinen til at tilpasse sig til arbejdsvilkårene og opfylde de angivne krav.

Windows
Glasset er klyngede sig til cab direkte uden ramme til at forstørre det visuelle felt. Windows tillader gratis justering at åbne/lukke front og øverste vindue og forruden, udover, den front glas kan indstilles på taget over operatøren.

Front visker
Wiper beliggende foran cab søjle forstørrer operatørens synsfelt, det giver mulighed for kontinuerlig og intermitterende operation modes.

Sikker og komfortabel kabine
Venstre/højre søjle type forstærket cab er i overensstemmelse med 15012117-2: 2008, og den valgfri cab KNUDEPUNKTERNE overholder 15010262:1998 at sikre operatørens sikkerhed. 2.7m3 cab plads gør handlingen gravemaskine komfortable. Betjeningselementer inde i førerhuset rimelige layout giver mulighed for nem betjening.

Standard Cab udstyr
Cab inde omfatter cigartænder, aske skuffen, kopholder, frakke krog, cubbyhole og opbevaring rack, som forbedrer operation komfort.

AC System
Den høje ydelse og sund/c tillader luften cirkulere. Kortfattet Kontrolpanel og let tryk på betjening, multi retning a/c air outlet giver mulighed for hurtig regulering af cab inde temperatur og hurtig optøning. Self-diagnosticering fejlstatus letter a/c-vedligeholdelse.

Deluxe sæde
Komfortabel affjedring type sæde er forsynet med en hydraulisk dæmper, bred ryglaensvinkels tillader talje støtte og kurve profil, som giver komfortabel ridning, Dobbelt lysbillede spor multi-Way flertrins regulering giver mulighed for forskellige aktører til at finde den bedste kropsholdning, den brede pedal plads giver mulighed for fri krop stretching og lindrer operatør fra lang tid operation træthed.

Sikkerhed lås Joystick
Hydraulisk sikkerhed lås joystick er placeret på ydersiden af center venstre armlæn boks i førerhuset. Kontrolelementet maskine er aktiv, når joysticket er i holdning, som kan forhindre den forkert betjening på en effektiv måde.

Styrearm
Rimelig udformningen af styrearm sparer den operationelle indsats ved håndtaget princip, det ergonomiske design gør det muligt for operatøren at bevare den naturlige håndled og arm kropsholdning. Moderat joystick slagtilfælde lindrer graden af træthed og sikrer den præcis kontrol.

Switch Kontrolpanel
Kontrolpanel på boksen venstre/pilot er i kortfattet og æstetiske layout og driften af tastetryk er let.

Boom og Arm
For at klare med høj belastning under drift, design & udvikling team af LONKING vedtager masser af tidssvarende designideer, bevarer det højere sikkerhedsfaktor, beskæftiger finite element analyse, beregning og optimal design at afslutte udviklingen af boom og arm og vælger høj styrke lavtlegeret konstruktionsstål for boom og arm fabrikation.

PIN skaft
Pin akslen er det centrale element for tilslutning af udstyret. LONKING vælger professionelle pin aksel leverandører og pin aksler med forbehold af de strenge fejldetektion at sikre kvaliteten. Pin skaftet af LONKING gravemaskiner har tykke chrome plating frakke og høj overflade finish. Den særlige behandling giver ekstremt høj slidstyrke og korrosionsbestandighed.

Spand
Spand krop er lavet af legeret og høj styrke materialer og den ydre struktur er lavet af højstyrke og slidstærkt stål, som udgør hele forstærket spanden. Denne gravemaskine giver forskellige spand muligheder for at opfylde forskellige arbejde krav.

Nem vedligeholdelse og Service
Design og layout af CDM6240consider til at give komfort for vedligeholdelsespersonale. De fleste vedligeholdelse steder kan tilgås fra jordhøjde aktivere hurtig og høj effektivitet vedligeholdelse. 3 Sidedøre kan åbnes under rutinemæssig inspektion og vedligeholdelse og hver service er inden for nem rækkevidde. Vedligeholdelse er klart identificeret, nem at betjene. De elektriske elementer er centraliseret i kontrolboksen elektromekaniske i cab til lette vedligeholdelsen.

Lang vedligeholdelse og Service cyklus
Vedligeholdelse og service cyklus er blevet forlænget for at reducere vedligeholdelse dele samling og forbedre tilgængeligheden.

Specifikationer

CDM6240

Motor

Model

Cummins6BTAA5.9-C (Tier 2, standard)

Mærkeeffekt

133kW (178hp) 2000 rpm

Max. drejningsmoment

708N.m/1500 rpm

Bar × slagtilfælde

102 mm × 120 mm

Forskydning

5.9 L

Kommentar

Vedligeholde mærkeeffekt på 2300m højde.

Opererer vægt

Resumé

Drift vægt: 22000 kg
Den operationelle vægt omfatter vægten af 5700 mm standard boom, 2900 mm standard arm, 1.16m3 standard spand, 600 mm spor sko, smøreolie, kølemiddel, fuld diesel olietank og resten standardkonfiguration enheder.

Marktryk

45 kPa (forlænget type: 50 kPa)

Væske kapacitet

Brændstoftank

350 L

Kølesystem

23 L

Motorolie

18 L

Swing drivaggregat

3,8 L

Rejser gear

2 × 3.3 L

Hydraulisk olietank

220 L

Swing mekanisme

Højt drejningsmoment stemplet motor og 2-trins planetariske reduktionsgear kørsel. Bremse inde Læsning motor er anvendt af foråret og udgivet af hydrauliske enhed. Den automatiske bremsning er tilgængelig, når styrearm swing er i frigear.

Swing speed: 12,1 rpm
(Forlænget type: 8 rpm)

Rejse kørsel

Resumé

Integreret 2-trins stemplet hydraulisk motor og reduktionsgear drev, motor og hydrauliske rørledningen er arrangeret inde i spor rammen til at forebygge skader forårsaget af forrevne vejbanen; Motoren indersiden er forsynet med driftsbremsen og chok absorption ventil til at sikre glat løb og stop og pålidelige bremser.

Taveling hastighed

3.0 - 5,1 km/h

Gradeability

35°(70%)

MaximumTraction

222 kN

Rejser mekanisme

Standard track sko bredde

600 mm

Lol track sko

49 (hver side)

Lol af carrierrollers

2 (hver side)

Lol af spor ruller

9 (hver side)

Hydrauliske system

Vigtigste pumpe

Duplex aksial variable stemplet pumpe

Pilot pumpe

gear pumpe (integreret i vigtigste pumpe)

Max. strømmen af systemet

2 × 217 L / min

Max. trykbærende udstyr

34.3 MPa

Max. pilot pres

4.9 MPa

Opererer udstyr

Hver maskine er under kontrolelementet pilot. Den højre håndtag styrer bevægelse af bommen og spand mens venstre håndtaget kontrollerer arm bevægelse og øverste struktur swing. Foden pilot ventilen er forsynet med håndtag joysticket til at styre maskinen rejser eller drejning af foden eller løftestang. Rejser gearskift vedtager magnetventil skifte kontrol.

Elektriske system

System spænding: 24 V
Batteri: 12 V, 120 A × 2


Transport størrelse
Følgende størrelser tilnærmelsesvis til det udstyr af standard konfiguration.


Arbejder enhedstype

Standard

Lang rækkevidde

Boom længde (mm)

5700

8500

Arm længde (mm)

2900

6500

en Transport længde(mm)

9522

12290

b samlede transport height(mm)

3032

3160

c tumblere afstand (mm)

3645

d hale drejning radius(mm)

2830

e modvægt jorden clearance(mm)

1103

f spor gauge(mm)

2390

g samlede transport width(mm)

2990

h øverste struktur width(mm)

2730

Jeg Standard track sko width(mm)

600

J Min. jorden clearance(mm)

480

Måleområde
Følgende størrelser omtrentlig tothat af udstyr af standardkonfiguration.

Arbejder enhedstype

Standard

Lang rækkevidde

Boom længde (mm)

5700

8500

Arm længde (mm)

2900

6500

aMax. grave radius(mm):

9917

15746

b Max. grave depth(mm):

6566

12004

c Max. grave height(mm):

9715

13366

d Max. dumping height(mm):

6830

10994

e Max. grave radius på ground(mm):

9745

15639

Max. spand breakout force-ISO(kN):

147

90.4

Max. arm breakout force-ISO(kN):

107

54,8


Standardudstyr
Følgende udstyr elementer er en del af hele standardudstyr af CDM6240. Derudover vil standardkonfiguration ændre sammen med produkt-ændring. For mere information, kontakt det lokale LONKING agent.

50 en generator

Antenne og sele (undtagen radio højttaler)

Platformen arbejder lampe (1)

Suspension type justerbart sæde

Boom arbejde lamper (2)

Løftbare sikkerhedssele (2" bredde)

Brændstof pumpe

Aske skuffen og cigartænder

Drivaggregatets

Kopholder

Oprindelige Cummins motor

AC system giver mulighed for hurtig optøning

Radial seal luftfilter

Hydraulisk sikkerhed lås joystick

Air forfilter

Radio

Olie-vandudskiller

Filen lomme

Brændstoffilter

Hat og frakke krog

Piblede væggen radiator med rengøring plads

Venstre/højre side opbevaring

Store mængder brændstof tank

Indvendig belysningsudstyr

Ekstra hydraulik ventil (1)

Dobbelt stereoplade højttaler

Auto swing parkeringsbremse

Oplukkelige ovenlys

Boom/Armholding kontrolfunktion

Visker og vasker

Kontravægt

Cab overtryk filtrering og ventilation system

Top motorhjelm

Bagrude (escape exit)

Gate lås og dække lås

Undslippe hammer

A/c stationære kondensator

Vaskbar gummi gulv mat

Arm genaktivering kredsløb

Brandslukker

Boom/Armconfluence

Farver grafikvisning

Lige omrejsende hydrauliske kredsløb

Valg af økonomiske tilstand

Dobbelt hastighed rejse

Visning af dato og tid

Front Stjernehjulsforing og Stjernehjulsforing pude

Maskinen tilstand display

Trailer ring på bundramme

Arbejder time display, vedligeholdelse minde

Kæde guard rack

Nuværende motor hastighed display

Justerbart sæde armlænet

Advarselsmeddelelse


Ekstraudstyr
Ekstraudstyr kan være forskellig fra denne manual. For mere information, kontakt det lokale LONKING agent.

Spand

Manøvreplads

Undervogn

Hjælpeansatte hydrauliske enhed og pipeline

Løs materielle spand 1.2m³、Loose materielle spand 1,35 m³

Arbejde advarselslampe

700 mm tredobbelt grouser sko

Breaking hammer pipeline

Cab tag beskyttelse netto

800 mm tredobbelt grouser sko

Hydraulisk breaking hammer

Cab front beskyttelse netto

Track gummi blok

Rejser advarsel enhed

Hot Tags: cdm6240 hydrauliske crawler gravemaskine, Kina, producenter, leverandører, fabrik, lav pris, bedste, produkter
Relaterede produkter
Feedback