Produktkategori

Tilføje: Brint energi industrielle inkubation Base, værelse 409, Standard bygning, 1# Dangui Road, syd Zhihui Avenue, Dantu District, Zhenjiang City, Jiangsu-provinsen, Kina

Sende kode: 201612

Tel: + 86-511-80873088

Fax: + 86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontaktpersoner: Jack Wang

Email: jackwang@akwchina.com


CDM6150 Hydrauliske Crawler gravemaskine

CDM6150 Hydrauliske Crawler gravemaskine

Byggeri maskiner CDM6150 funktioner: CDM6150with stærke, magtfulde og høj kvalitet motor og avancerede negative flow kontrol hydrauliske system for at opnå den bedste effekt matchende og minimum costand

Detailed description

Byggeri maskiner CDM6150 funktioner:

CDM6150with stærk, kraftfuld og høj kvalitet motor og avancerede negative flow control hydraulisk system til at opnå den bedste effekt matchende og minimum costand garanterer den optimale arbejdseffektivitet.
CDM6150 er meget udbredt forexcavating, behandling og efterbehandling af jorden eller sten for at imødekomme efterspørgslen på byggepladser, fabrik, kommunale ingeniør og park objekter etc. med valgfri breaking hammer, bygning nedrivning, road overflade reparation og rock breaking kan opnås.

Cummins motor
Den oprindelige Cummins høj effekt, høj drejningsmoment og turbo-opladning 4-cylindret direkte indsprøjtning motor sikrer høj pålidelighed og holdbarhed. Luft-luft inter køler systemet trykluften kan øge iltindholdet ved forbrænding markant. Brændstofindsprøjtning center under høj indsprøjtning pres giver ensartet forstøvning af brændstof, garanterer den normale forbrænding og reducerer udstødningsemissioner. Og motoren opfylder Euro ⅢA emission standard er valgfri.

Filtreringssystem
Høj effektivitet dobbelt element luftfilter sikrer kvaliteten af motorens luftindtag. Derudover kan før luftfilteret udføre den ru filtrering over luftindtag til drift under høje støv koncentration arbejdsvilkår og forlænge vedligeholdelsesinterval af luftfilter. Olie-vandudskiller og to-trins brændstoffilter vil filtratet brændstoffet mange gange til at sikre kvaliteten af brændstof fodret til motoren.

Kølesystem
Den parallelle radiator lettere kølende effekt bedre og service.

Vedligeholdelse og Service
Nem vedligeholdelse af direkte indsprøjtning motor reducerer udgifter til vedligeholdelse. Den globale efter service af motoren sætter deling af globale ressourcer. Dette vil effektivisere service, lindre kundernes bekymringer og sikre fremmøde sats af gravemaskine.

Specialist i motor styring
Motorens omdrejningshastighed tillader 10 justerbar gear gennem gasspjæld potentiometer og opnår den præcise styring over motorens omdrejningshastighed gennem styring af motoren gashåndtaget af DC servomotor. Motoren tillader auto tomgang/acceleration funktion til at nedbringe brændstofforbruget. Det har en funktion af touch magt enhancement, kan håndtere høje modstand arbejdsduelig tilstand med lethed.

Control Mode
Vedtage negative flow control system eller dual-pumpe dobbelt-kredsløb konstant power control system. Vedtage boom holdersystem og svinge pude ventil kontrol.

Funktioner
Denne maskine er udstyret med funktioner lige rejse, boom og arm sammenløb, boom og arm bedrift, swing prioritet, swing anti-vende og regenerering af arm cylinder. Hver tilbagevenden kredsløb uden interferens under sammensatte handling. Grave af arm og spand samt løfte og sving med boom på samme tid under drift, er driften af venstre og højre motorer uafhængige under rejser.

Ekstra hydraulisk ventil
Hovedventilen er forsynet med et sæt af standby ventiler til at lette installationen af andet tilbehør såsom breaking hammer.

Filtreringssystem
Den hydrauliske kredsløb er udstyret med høj kvalitet hydraulisk oliefilter, som kan forlænge levetiden af de hydrauliske elementer.

Komponenter Layout
Det specielle design af hydrauliske systemer og komponenter placering kan forbedre systemets effektivitet af maskinen. Hydraulisk olietank, vigtigste pumpe og hovedventilen arrangeres nøje at forkorte de forbindelseslinjer og derfor reducere linje friktion og pres drop. Radiatoren er arrangeret på i højre side bag førerhuset til effektivt at reducere støj, varm luft og udstødningsgas modtaget af operatøren.

Pilot System
Pilot pumpen er uafhængig af vigtigste pumpe og leveringen olie til den pilot system, som sikrer stabil og uafhængig af pilot kontrol og lette vedligeholdelsen.

Skærm
Multi-purpose sande farveskærm giver real-time overvågning og visning af maskinens tilstand, motorhastighed, kølemiddeltemperatur, olie tryk og brændstof niveau osv.

Power Control Mode
3 power tilstande af tunge energitilstand (H-tilstand), gemme energitilstand (S mode) og lette energitilstand (L tilstand) kan skifte på vil reducere strømsvigt. Kombinationen af 3 modes kan nedbringe brændstofforbruget og bedre opfylder de forskellige arbejdsforhold.

Skyld Auto advarsel
Det giver mulighed for skyld egendiagnosesystemer auto advarsel display og fejl besked Gem op til 99.000 stykker ca for at lette opkald og undersøgelse i forbindelse med vedligeholdelse af udstyr. Der er 3 niveauer af advarsel display afhængig af skyld sværhedsgraden.

Motor overophedet Auto beskyttelse
Overophedning beskyttelse vil være aktiv, hvis kølemidlets temperatur overstiger 102℃. Derefter motoren vil ikke udsætning, mens systemet vil reducere motorens omdrejningshastighed. Dog hvis at kølemidlets temperatur er for høj, bør operatøren lukke maskine som krævet og finde ud af fejlen årsagerne.

Lav olie pres beskyttelse
Når olie pres under den standard værdi, motorolie pressostat vil blive lukket, tekst advarslen vises for 3s og derefter motoren vil bremse til lav tomgangshastighed. I sådanne tilfælde bør operatøren lukke maskinen som forpligtet til at beskytte maskinen.

Vedligeholdelse Auto minde
Skærmen vil regelmæssigt minde operatoren for at ændre motorens olie, fedt og filter element med det angivne interval til at støtte den rutinemæssige tjeneste.

Hovedrammen
Den rimelige layout af robust hovedrammen optimerer udnyttelsen af stål.

Undervogn
Den X-formede undervogn med tunge kasse struktur er udsat for gentagne finite element analytiske beregningen og forbedre den samlede stivhed, styrke og deformation modstand. Undervogn er svejset fra lavt legeret stålkonstruktioner plader med overordnede proces kvalitetskontrol. De kritiske svejsninger er fuldt udsat for fejldetektion og stress test for at sikre produktets kvalitet.

Spor
Der er ribben og crawler vugge midt i sporet links. Ved hjælp af m-type sæler til at sikre den smørende virkning af pin roll og pin bush. Forlænge arbejdslivet spor effektivt.

Spore ruller
Den rimelige arrangement af spor ruller bedre distribuerer stress påføres sporet sko.

Carrier ruller
Carrier ruller med pålidelige overordnede forsegling ejendom giver lang levetid.

Rejse enhed
Enheden, der drev beskæftiger den importerede motorer af høj kvalitet og drivhjulet vedtager højfrekvente varme samlede hærdning proces for at aktivere slidstyrke af eksterne gear rand.

Stjernehjulsforing pude
Den Stjernehjulsforing pude med høj kvalitet forsegling elementer effektivt sikre højtryk forsegling inde i motorblokken, fjedrene er udsat for særlig varmebehandling til at tillade den fremragende træthed modstand.

Cab dæmpningssystem
Cab shell er installeret til platform gennem de dæmpende materiale bestående af silicium olie og gummi til at lindre vibrationen, reducere støj og garantere operation comfort.

Cab ydre struktur
Tag og begge sider af førerhuset er forstærket af stålrør til at forbedre træthed modstanden og dæmpning kapacitet. Den faldende objekt beskyttelse struktur er boltet til cab front direkte til lette fjernelse og derfor aktiverer maskinen til at tilpasse sig til arbejdsvilkårene og opfylde de angivne krav.

Windows
Glasset er klyngede sig til cab direkte uden ramme til at forstørre det visuelle felt. Windows tillader gratis justering at åbne/lukke front og øverste vindue og forruden, udover, den front glas kan indstilles på taget over operatøren.

Front visker
Wiper beliggende foran cab søjle forstørrer operatørens synsfelt, det giver mulighed for kontinuerlig og intermitterende operation modes.

Sikker og komfortabel kabine
Venstre/højre søjle type forstærket cab er i overensstemmelse med 15012117-2: 2008, og den valgfri cab KNUDEPUNKTERNE overholder 15010262:1998 at sikre operatørens sikkerhed. 2.7m3 cab plads gør handlingen gravemaskine komfortable. Betjeningselementer inde i førerhuset rimelige layout giver mulighed for nem betjening.

Standard Cab udstyr
Cab inde omfatter cigartænder, aske skuffen, kopholder, frakke krog, cubbyhole og opbevaring rack, som forbedrer operation komfort.

AC System
Den høje ydelse og sund/c tillader luften cirkulere. Kortfattet Kontrolpanel og let tryk på betjening, multi retning a/c air outlet giver mulighed for hurtig regulering af cab inde temperatur og hurtig optøning. Self-diagnosticering fejlstatus letter a/c-vedligeholdelse.

Deluxe sæde
Komfortabel affjedring type sæde er forsynet med en hydraulisk dæmper, bred ryglaensvinkels tillader talje støtte og kurve profil, som giver komfortabel ridning, Dobbelt lysbillede spor multi-Way flertrins regulering giver mulighed for forskellige aktører til at finde den bedste kropsholdning, den brede pedal plads giver mulighed for fri krop stretching og lindrer operatør fra lang tid operation træthed.

Sikkerhed lås Joystick
Hydraulisk sikkerhed lås joystick er placeret på ydersiden af venstre armlæn boks i førerhuset. Kontrolelementet maskine er aktiv, når joysticket er i holdning, som kan forhindre den forkert betjening på en effektiv måde.

Styrearm
Rimelig udformningen af styrearm sparer den operationelle indsats ved håndtaget princip, det ergonomiske design gør det muligt for operatøren at bevare den naturlige håndled og arm kropsholdning. Moderat joystick slagtilfælde lindrer graden af træthed og sikrer den præcis kontrol.

Switch Kontrolpanel
Kontrolpanel på boksen venstre/pilot er i kortfattet og æstetiske layout og driften af tastetryk er let.

Boom og Arm
For at klare med høj belastning under drift, vedtager design & udvikling teamet af LONKING mere konservative design filosofi, bevarer det højere sikkerhedsfaktor, beskæftiger finite element analyse, beregning og optimal design at afslutte udviklingen af boom og arm og vælger høj styrke lavtlegeret konstruktionsstål for boom og arm fabrikation.

PIN Roll
Pin akslen er det centrale element til tilslutning af den arbejdende enhed. LONKING vælger professionelle pin aksel leverandører og pin aksler med forbehold af de strenge fejldetektion at sikre kvaliteten. Pin skaftet af LONKING gravemaskiner har tykke chrome plating frakke og høj overflade finish. Den særlige behandling giver ekstremt høj slidstyrke og korrosionsbestandighed.

Spand
Spand krop er lavet af legeret og høj styrke materialer og den ydre struktur er lavet af højstyrke og slidstærkt stål, som udgør hele forstærket spanden. Denne gravemaskine giver forskellige spand muligheder for at opfylde forskellige arbejde krav.

Nem vedligeholdelse og Service
Design og layout af CDM6150 har taget den give bekvemmelighed for vedligeholdelse person i betragtning. De fleste vedligeholdelse steder kan tilgås fra jordhøjde aktivere hurtig og høj effektivitet vedligeholdelse. 3 Sidedøre kan åbnes under rutinemæssig inspektion og vedligeholdelse og hver service er inden for nem rækkevidde. Vedligeholdelse er klart identificeret, nem at betjene. De elektriske elementer er centraliseret i kontrolboksen elektromekaniske i cab til lette vedligeholdelsen.

Lang vedligeholdelse og Service cyklus
Vedligeholdelse og service cyklus af CDM6150 er blevet forlænget for at reducere vedligeholdelse dele samling og forbedre tilgængeligheden.


SpecifikationerCDM6150
MotorModelCummins4BTAA3.9-CCumminsQSB4.5Mærkeeffekt86 kW (117hk) /2200 rpm90 kW (122hk) /2200 rpmMax. drejningsmoment424 N.m/1600 rpm489 N.m/1500 rpmBar × slagtilfælde102 mm × 120 mm107 mm × 124 mmForskydning3.9 L4.5 LKommentarVedligeholde mærkeeffekt på 2300m højde.Opererer vægtResuméOpererer vægt: 14000 kg drift vægt omfatter vægten af 4600 mm standard boom, 2500 mm standard arm, 0.56m3 standard spand,
500 mm spor sko, smøreolie, kølemiddel, fuld diesel olietank og resten standardkonfiguration enheder...Marktryk45 kPaVæske kapacitetBrændstoftank270 LKølesystem23 LMotorolie14 LSwing drivaggregat1,8 LRejser gear2 × 2.5 LHydraulisk olietank159 LSwing mekanismeResuméHøjt drejningsmoment stemplet motor og 2-trins planetariske reduktionsgear kørsel. Bremse inde Læsning motor er anvendt af
forår og udgivet af hydrauliske enhed. Den automatiske bremsning er tilgængelig, når styrearm swing er i frigear.Swing speed11.9 rpmRejse kørselResuméIntegreret 2-trins stemplet hydraulisk motor og reduktionsgear drev, motor og hydrauliske pipeline arrangeres
inde i spor rammen til at forebygge skader forårsaget af forrevne vejoverfladen. Motordrevet indvendige er forsynet med
service bremse og chok absorption ventilen for at sikre en smidig afvikling og stop og pålidelige bremser.Taveling hastighed3.34-5.5 km/hGradeability35°(70%)MaximumTraction113 kNRejser mekanismeStandard track sko bredde500 mmLol track sko43 (hver side)Lol af carrierrollers2 (hver side)Lol af spor ruller7 (hver side)Hydrauliske systemVigtigste pumpeDuplex aksial variable stemplet pumpePilot pumpegear pumpe (integreret i vigtigste pumpe)Max. strømmen af systemet2 × 120 L / minMax. trykbærende udstyr34.3 MPaMax. pilot pres3.9 MPaOpererer udstyrHver maskine er under kontrolelementet pilot. Den højre håndtag styrer bevægelse af bommen og spand mens
den venstre håndtag kontrol arm bevægelse og øverste struktur swing. Foden pilot ventilen er forsynet med håndtaget
joysticket til at styre maskinen rejser eller drejning af foden eller løftestang. Rejser gearskift vedtager magnetventil skifte kontrol.Elektriske systemSystem spænding: 24 V batteri: 12 V, 120 A × 2


Transport størrelse
Følgende størrelser tilnærmelsesvis til det udstyr af standard konfiguration.


Boom længde (mm)4600
Arm længde (mm)2500
en Transport length(mm)7930
b samlede transport height(mm)3070
c tumblere afstand (mm)2880
d hale drejning radius(mm)2250
e modvægt jorden clearance(mm)924
f spor gauge(mm)1990
g samlede transport width(mm)2590
h øverste struktur width(mm)2500
Jeg Standard track sko width(mm)500
J Min. jorden clearance(mm)422
Cab height(mm)2868


Måleområde
Følgende størrelser omtrentlig tothat af udstyr af standardkonfiguration.


Boom længde (mm)4600
Arm længde (mm)2500
aMax. grave radius(mm):8336
b Max. grave depth(mm):5542
c Max. grave height(mm):8343
d Max. dumping height(mm):6160
e Max. grave radius på ground(mm):8214
Max. spand breakout force-ISO(kN):132.4
Max. arm breakout force-ISO(kN):85,6


Standardudstyr
Følgende udstyr elementer er en del af hele standardudstyr. Derudover vil standardkonfiguration ændre sammen med produkt-ændring.
For mere information, kontakt den lokale agent.
GeneratorenSuspension type justerbart sæde
Platformen arbejder lampe (2)Løftbare sikkerhedssele
Boom arbejde lampe (1)Askebæger og cigartænder
Vandtæt elektrisk stikKopholder
Oprindelige Yanmar motorAC system med hurtig optøning
Radial seal luftfilterTo yderligere pedaler kan installeres
Air forfilterHydraulisk sikkerhed lås joystick
Olie-vandudskillerRadio
BrændstoffilterFilen lomme
Piblede væggen radiator med rengøring pladsHat og frakke krog
Store mængder brændstof tankOpbevaring rack
Ekstra hydraulik ventil (1)Indvendig belysningsudstyr
Auto swing parkeringsbremseDobbelt stereoplade højttaler
Boom og Arm holder kontrolfunktionOplukkelige ovenlys
KontravægtVisker og vasker
Gate lås og dække låsBagrude (escape exit)
A/c stationære kondensatorUndslippe hammer
Arm genaktivering kredsløbVaskbar gummi gulv mat
Dobbelt hastighed rejseBrandslukker
Front Stjernehjulsforing og Stjernehjulsforing pudeGrafisk skærm
Drivende hjulVisning af dato og tid
Centrale swing stikMaskinen tilstand display
Track vagtArbejder time display
Justerbart sæde armlænetNuværende motor hastighed display
Antenne og sele (undtagen radio højttaler)Advarselsmeddelelse


Ekstraudstyr
Ekstraudstyr kan være forskellig fra denne manual. For mere information, kontakt den lokale agent.
SpandManøvrepladsUndervognHjælpeansatte hydrauliske enhed og pipeline
Smalle spand 0,1 m³ generelle spand 0,25 m³ generelle spand 0,36 m³ generelle spand 0.39 m³ løs materialbucket 0,42 m³Arbejde advarselslampe500 mm tredobbelt grouser skoBreaking hammer pipeline
Cab tag beskyttelse netto600 mm tredobbelt grouser skoHydraulisk breaking hammer
Cab forreste ende semi-beskyttelse nettoTrack gummi blok
Cab frontend integreret beskyttelse nettoRejser advarsel enhed


Hot Tags: cdm6150 hydrauliske crawler gravemaskine, Kina, producenter, leverandører, fabrik, lav pris, bedste, produkter
Relaterede produkter
Feedback