Produktkategori

Tilføje: Brint energi industrielle inkubation Base, værelse 409, Standard bygning, 1# Dangui Road, syd Zhihui Avenue, Dantu District, Zhenjiang City, Jiangsu-provinsen, Kina

Sende kode: 201612

Tel: + 86-511-80873088

Fax: + 86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontaktpersoner: Jack Wang

Email: jackwang@akwchina.com


CDM6068 Hydrauliske Crawler gravemaskine

CDM6068 Hydrauliske Crawler gravemaskine

Byggeri maskiner CDM6085 funktioner: CDM6085 er udstyret med en lownoise, lav emission, lille størrelse og stærk magt YANMAR motor. Det er også udstyret med en pumpe belastning uafhængige flow distribution

Detailed description

Byggeri maskiner CDM6085 funktioner:

CDM6085 er udstyret med en lownoise, lav emission, lille størrelse og stærk magt YANMAR motor. Det er også udstyret med en pumpe belastning uafhængige flow kontrol distributionssystem (LUDV) relateret til belastning. Maskinen har mange egenskaber, såsom energibesparelse, fuld-kendetegnet, god stabilitet, høj produktivitet, rummelige og komfortable cab osv.
CDM6085 er udbredte formunicipal engineering, haveprojekt, vanding og vand conservancy constructionetc.

Yanmar TNV series motor
Den oprindelige Yanmar fire-cylinder, firetakt, vandkølede, direkte indsprøjtning motor. Det er kraftfulde og brændstoføkonomiske. Ved hjælp af unikke CAE teknologi Yanmar, store lydpotte og en ny type køling ventilator, effektivt at reducere støj og vibrationer i maskinen. Og motoren opfylder Euro ⅢA emission standard er valgfri.

Filtreringssystem
Høj effektivitet dobbelt element luftfilter sikrer kvaliteten af motorens luftindtag. Derudover kan før luftfilteret udføre den ru filtrering over luftindtag til aktiverer handlingen under dårlig luft kvalitet arbejdsvilkår og forlænge vedligeholdelsesinterval af luftfilter. Den olie-vand separator og t high-precision brændstoffilter vil filtratet brændstoffet mange gange til at sikre kvaliteten af brændstof fodret til motoren.

Kølesystem
Den parallelle radiator køling gør køling virkning bedre og service lettere.

Vedligeholdelse og Service
Nem vedligeholdelse af direkte indsprøjtning motor reducerer omkostningerne ved vedligeholdelse... Dette vil effektivisere service, lindre kunder af bekymre sig om servicen og sikre fremmøde sats af gravemaskine.

Control Mode
Nye LUDV ordning er købedygtig kontrol aktioner af hver gruppe af spool af flere enhed ventil, og til at distribuere maskineffekt som den største andel ordning behov, for at realisere bedst passer under forskellige arbejdsforhold eller arbejdsbelastning og resulterer i den største operation effektivitet, samt forbedre den operationelle stabilitet og pålidelighed af gravemaskinen.

Funktioner
Fin kontrol af omdrejningstal (i bevægelse starter).
Flow og tryk kontrol på samme tid.
Effektiv kontrol af omdrejningstal (når forbundet med andre bevægelser).
Fremragende acceleration og deceleration ydeevne.

Ekstra hydraulisk ventil
Hovedventilen er forsynet med et sæt af standby ventiler til at lette installationen af andet tilbehør såsom breaking hammer.

Filtreringssystem
Den hydrauliske kredsløb er udstyret med høj kvalitet hydraulisk oliefilter, som kan forlænge levetiden af de hydrauliske elementer.

Komponenter Layout
Det specielle design af hydrauliske systemer og komponenter placering kan forbedre systemets effektivitet af maskinen. Dele er arrangeret nøje at forkorte de forbindelseslinjer og derfor reducere linje friktion og pres drop.

Skærm
Det store LCD-display giver en praktisk visuel brugergrænseflade. Driftsparametre for maskinen, motorhastighed, kølemiddeltemperatur, motorens olietryk, brændstof niveau, real-time og historiske fejl, vises muligvis i flydende crystal-skærm.

Skyld Auto advarsel
Hvilket fik maskinen fejl og automatisk alarm via lyd, lys og tekst.

Hovedrammen
Den rimelige layout af robust hovedrammen optimerer udnyttelsen af stål.

Undervogn
Den X-formede undervogn med tunge kasse struktur er udsat for gentagne finite element analytiske beregningen og forbedre den samlede stivhed, styrke og deformation modstand. Undervogn er svejset fra lavt legeret stålkonstruktioner plader med overordnede proces kvalitetskontrol. De kritiske svejsninger er fuldt udsat for fejldetektion og stress test for at sikre produktets kvalitet.

Spor
Der er ribben og crawler vugge midt i sporet links. Ved hjælp af m-type sæler til at sikre den smørende virkning af pin og pin suites. Forlænge arbejdslivet spor effektivt.

Rejse enhed
Enheden, der drev beskæftiger den importerede motorer af høj kvalitet og drivhjulet vedtager højfrekvente varme samlede hærdning proces for at aktivere slidstyrke af eksterne gear rand.

Stjernehjulsforing pude
Den Stjernehjulsforing pude med høj kvalitet forsegling elementer effektivt sikre højtryk forsegling inde i motorblokken, fjedrene er udsat for særlig varmebehandling til at tillade den fremragende træthed modstand.

Cab dæmpningssystem
Cab shell er installeret til platform gennem de dæmpende materiale bestående af silicium olie og gummi til at lindre vibrationen, reducere støj og garantere operation comfort.

Windows
Glasset er klyngede sig til cab direkte uden ramme til at forstørre det visuelle felt. Windows tillader gratis justering at åbne/lukke front og øverste vindue og forruden, udover, den front glas kan indstilles på taget over operatøren.

Front visker
Wiper beliggende foran cab søjle forstørrer operatørens synsfelt, det giver mulighed for kontinuerlig og intermitterende operation modes.

Sikker og komfortabel kabine
De rummelige og multifunktionelle cab designet efter ergonomi forbedrer komfort for operatøren. Betjeningselementer inde i førerhuset rimelige layout giver mulighed for nem betjening.

Standard Cab udstyr
Cab inde omfatter cigartænder, aske skuffen, kopholder, opbevaring rack, frakke krog, undslippe hammer og brandslukker.

AC System
Den høje ydelse og sund/c tillader luften cirkulere. Kortfattet Kontrolpanel og let tryk på betjening, multi retning a/c air outlet giver mulighed for hurtig regulering af cab inde temperatur og hurtig optøning.

Deluxe sæde
Komfortabel affjedring type sæde er forsynet med en hydraulisk dæmper, bred ryglaensvinkels tillader talje støtte og kurve profil, som giver komfortabel ridning, Dobbelt lysbillede spor multi-Way flertrins regulering giver mulighed for forskellige aktører til at finde den bedste kropsholdning, den brede pedal plads giver mulighed for fri krop stretching og lindrer operatør fra lang tid operation træthed.

Sikkerhed lås Joystick
Hydraulisk sikkerhed lås joystick er placeret på ydersiden af center venstre armlæn boks i førerhuset. Kontrolelementet maskine er aktiv, når joysticket er i holdning, som kan forhindre den forkert betjening på en effektiv måde.

Styrearm
Rimelig udformningen af styrearm sparer den operationelle indsats ved håndtaget princip, det ergonomiske design gør det muligt for operatøren at bevare den naturlige håndled og arm kropsholdning. Moderat joystick slagtilfælde lindrer graden af træthed og sikrer den præcis kontrol.

Switch Kontrolpanel
Kontrolpanel på boksen venstre/pilot er i kortfattet og æstetiske layout og driften af tastetryk er let.

Boom og Arm
For at klare med høj belastning under drift, design & udvikling team af LONKING vedtager masser af tidssvarende designideer, bevarer det højere sikkerhedsfaktor, beskæftiger finite element analyse, beregning og optimal design at afslutte udviklingen af boom og arm og vælger høj styrke lavtlegeret konstruktionsstål for boom og arm fabrikation.

PIN skaft
Pin akslen er det centrale element for tilslutning af udstyret. LONKING vælger professionelle pin aksel leverandører og pin aksler med forbehold af de strenge fejldetektion at sikre kvaliteten. Pin skaftet af LONKING gravemaskiner har tykke chrome plating frakke og høj overflade finish. Den særlige behandling giver ekstremt høj slidstyrke og korrosionsbestandighed.

Spand
Spand krop er lavet af legeret og høj styrke materialer og den ydre struktur er lavet af højstyrke og slidstærkt stål, som udgør hele forstærket spanden. Standard-skovl med flad-gulv, der er rost af brugere er mere egnet til dannelsen forhold. Denne gravemaskine giver forskellige spand muligheder for at opfylde forskellige arbejde krav.

Nem vedligeholdelse og Service
Design og layout af CDM6085 overveje at give bekvemmelighed for vedligeholdelsespersonale. De fleste vedligeholdelse steder kan tilgås fra jordhøjde aktivere hurtig og høj effektivitet vedligeholdelse. Vedligeholdelse er klart identificeret, nem at betjene. De elektriske elementer er nær ydersiden af maskinen for at lette vedligeholdelsen.

Lang vedligeholdelse og Service cyklus
Vedligeholdelse og service cyklus af CDM6085 er blevet forlænget for at reducere vedligeholdelse dele samling og forbedre tilgængeligheden.


SpecifikationerCDM6085
MotorModelYanmar4TNV98T-SFNYanmar4TNV98T-ZSLYMærkeeffekt57.7 kW (78.5 hp) 2200 rpm56,5 kW (76,8 hp) 2200 rpmBar × slagtilfælde98 mm × 110 mm98 mm × 110 mmForskydning3.319 L3.319 LMin. brændstofforbrug244 g/kw.hKommentarVedligeholde mærkeeffekt på 2300m højde.Opererer vægtResuméOpererer vægt: 8600 kg drift vægt omfatter vægten af 3720 mm standard boom, 1665 mm standard arm, 0.36m3 standard spand,
450 mm spor sko, smøreolie, kølemiddel, fuld diesel olietank og resten standardkonfiguration enheder.Marktryk37 kPaVæske kapacitetBrændstoftank146 LHydraulisk olietank120 LKølesystem19 LMotorolie12 LSwing drivaggregat2 LRejser gear2 × 1.4 LSwing motorResuméStemplet Type (med sikkerhedsventil og lukkede type bremse)Swing speed11.69 rpmRejse motorResuméStemplet Type (med sikkerhedsventil og lukkede type bremse)Taveling hastighed2.8-4.5 km/hGradeability35°(70%)MaximumTraction75,2 kNRejser mekanismeStandard track sko bredde450 mmLol track sko38 (hver side)Lol af carrierrollers1 (hver side)Lol af spor ruller5 (begge sider)Hydrauliske systemVigtigste pumpeAksial variable stemplet pumpeMax. strømmen af systemet74,8 × 2 L/min165 L/minMax.Pressure28.5 MPaMax. pilot pres3.7 MPaOpererer udstyrHver maskine er under kontrolelementet pilot. Den højre håndtag styrer bevægelse af bommen og
spand, mens den venstre håndtag kontrol arm bevægelse og øverste struktur swing. Foden pilot
Ventilen er forsynet med håndtag joysticket til at styre maskinen rejser eller drejning af foden eller løftestang.
Rejser gearskift vedtager magnetventil skifte kontrol.Elektriske systemSystem spænding: 24 V batteri: 12 V, 100 A

Transport størrelse
Følgende størrelser tilnærmelsesvis til det udstyr af standard konfiguration.

Boom længde (mm)3720
Arm længde (mm)1665
Transport længde (mm)6186
b samlede transport højde (mm)side 2743
c tumblere afstand (mm)2130
d hale drejning radius (mm)1804
e modvægt Frihøjde (mm)803
f sporvidde (mm)1750
g samlede transport bredde (mm)2200
h øverste struktur bredde (mm)2160
Jeg Standard track sko bredde (mm)450
J Min. Frihøjde (mm)356
Cab height(mm)side 2743


Måleområde
Følgende størrelser tilnærmelsesvis til det udstyr af standard konfiguration.Boom længde (mm)3720
Arm længde (mm)1665
En Max. grave radius (mm)6388
B Max. grave dybde (mm)4140
C Max. grave højde (mm)7123
D Max. dumping højde (mm)5119
E Max. grave radius på jorden (mm)6245
F Dozer højde (mm)395
Max. spand breakout kraft-ISO (kN)64.1
Max. arm breakout kraft-ISO (kN)43.5


Standardudstyr
Følgende udstyr elementer er en del af hele standardudstyr. Derudover vil standardkonfiguration ændre sammen med produkt-ændring.
For mere information, kontakt den lokale agent.
GeneratorenSuspension type justerbart sæde
Platformen arbejder lampe (2)Løftbare sikkerhedssele
Boom arbejde lampe (1)Askebæger og cigartænder
Vandtæt elektrisk stikKopholder
Oprindelige Yanmar motorAC system med hurtig optøning
Radial seal luftfilterTo yderligere pedaler kan installeres
Air forfilterHydraulisk sikkerhed lås joystick
Olie-vandudskillerRadio
BrændstoffilterFilen lomme
Piblede væggen radiator med rengøring pladsHat og frakke krog
Store mængder brændstof tankOpbevaring rack
Ekstra hydraulik ventil (1)Indvendig belysningsudstyr
Auto swing parkeringsbremseDobbelt stereoplade højttaler
Boom og Arm holder kontrolfunktionOplukkelige ovenlys
KontravægtVisker og vasker
Gate lås og dække låsBagrude (escape exit)
A/c stationære kondensatorUndslippe hammer
Arm genaktivering kredsløbVaskbar gummi gulv mat
Dobbelt hastighed rejseBrandslukker
Front Stjernehjulsforing og Stjernehjulsforing pudeGrafisk skærm
Drivende hjulVisning af dato og tid
Centrale swing stikMaskinen tilstand display
Track vagtArbejder time display
Justerbart sæde armlænetNuværende motor hastighed display
Antenne og sele (undtagen radio højttaler)Advarselsmeddelelse


Ekstraudstyr
Ekstraudstyr kan være forskellig fra denne manual. For mere information, kontakt den lokale agent.
SpandManøvrepladsUndervognHjælpeansatte hydrauliske enhed og pipeline
Smalle spand 0,1 m³ generelle spand 0,25 m³ generelle spand 0,36 m³ generelle spand 0.39 m³ løs materialbucket 0,42 m³Arbejde advarselslampe500 mm tredobbelt grouser skoBreaking hammer pipeline
Cab tag beskyttelse netto600 mm tredobbelt grouser skoHydraulisk breaking hammer
Cab forreste ende semi-beskyttelse nettoTrack gummi blok
Cab frontend integreret beskyttelse nettoRejser advarsel enhed
Hot Tags: cdm6068 hydrauliske crawler gravemaskine, Kina, producenter, leverandører, fabrik, lav pris, bedste, produkter
Relaterede produkter
Feedback