Produktkategori

Tilføje: Brint energi industrielle inkubation Base, værelse 409, Standard bygning, 1# Dangui Road, syd Zhihui Avenue, Dantu District, Zhenjiang City, Jiangsu-provinsen, Kina

Sende kode: 201612

Tel: + 86-511-80873088

Fax: + 86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontaktpersoner: Jack Wang

Email: jackwang@akwchina.com


CDM6065 Hydrauliske Crawler gravemaskine

CDM6065 Hydrauliske Crawler gravemaskine

Byggeri maskiner CDM6065 funktioner: CDM6065 er udstyret med en lav støj, lav emission, lille størrelse og stærk magt Yanmar motor. Det er også udstyret med en ny type af uafhængige flow arrangerede

Detailed description

Byggeri maskiner CDM6065 funktioner:

CDM6065 er udstyret med en lav støj, lav emission, lille størrelse og stærk magt Yanmar motor. Det er også udstyret med en ny type af uafhængige flow distribution hydrauliske system (LUDV) relateret til belastning. Maskinen ejer Karakteristik af energibesparende, fuld funktionel, god stabilitet, høj produktivitet, rummelige og komfortable kabine osv.
CDM6065 er almindeligt brugt til kommunale ingeniør, haveprojekt, vanding og vand conservancy byggeri osv.

Yanmar TNV series motor
Den oprindelige Japan-importeret Yanmar fire-cylinder, firetakt, vandkølede, direkte indsprøjtning motor. Det er kraftfulde og brændstoføkonomiske. Ved hjælp af unikke CAE teknologi Yanmar, store lydpotte og en ny type køling ventilator, reducerer effektivt støj og vibrationer i maskinen. Og valgfrit med motoren opfylder Euro ⅢA emission standard.

Filtreringssystem
Høj effektivitet dual luftfilter sikrer kvaliteten af motorens luftindtag. Derudover kan før luftfilteret udføre den ru filtrering over luftindtag til aktiverer handlingen under dårlig luft kvalitet arbejdsvilkår og forlænge vedligeholdelsesinterval af luftfilter. Olie-vand-separator og høj præcision brændstoffilter vil filtratet brændstoffet mange gange til at sikre kvaliteten af brændstof fodret til motoren.

Kølesystem
Parallelle radiator køling gør kølende effekt bedre og vedligeholdelse lettere.

Vedligeholdelse og Service
Nem vedligeholdelse af direkte indsprøjtning motor reducerer vedligeholdelsesomkostninger. Dette vil aflaste kunder bekymre sig om servicen og sikre fremmøde sats af gravemaskine.

Control Mode
Nye LUDV magt afbalanceret system og flow distributionssystem uanset lastning pres er i stand til fin kontrol af hver gruppe af ventil kerne af flere ventil, og til at distribuere maskineffekt som den største andel ordning behov, for at realisere det bedste match under forskellige handlinger arbejde betingelser eller arbejdsbelastning og resulterer i den største operation effektivitet , så godt som forbedre gravemaskine operationelle stabilitet og pålidelighed.

Funktioner
Fin kontrol af omdrejningstal (i bevægelse af starter & drift).
Flow og tryk kontrol på samme tid.
Effektiv kontrol af omdrejningstal (når forbundet med andre bevægelser).
Fremragende acceleration og deceleration ydeevne.
Arm regenerering kredsløb, at fremme udgravning hastighed.

Ekstra hydraulisk ventil
Hovedventilen er forsynet med et sæt af standby ventiler til at lette installationen af andet tilbehør såsom breaking hammer.

Filtreringssystem
Den hydrauliske kredsløb er udstyret med høj kvalitet hydraulisk oliefilter, som kan forlænge levetiden af de hydrauliske elementer.

Komponenter Layout
Det specielle design af hydrauliske systemer og komponenter placering kan forbedre systemets effektivitet af maskinen. Dele er arrangeret nøje at forkorte de forbindende rør og dermed reducere rør friktion og tryk.

Skærm
Det store LCD-display giver en praktisk visuel operation interface, maskinen arbejder tilstand og drift parametre som motoren rotere hastighed, kølevæsketemperatur, motorens olietryk, brændstof niveau, real-time og historiske fejl vises intuitivt.

Skyld Auto advarsel
Advarsel maskinen fejl gennem lyd, lys, og tekst og automatisk alarm.

Hovedrammen
Den rimelige layout af robust øverste ramme optimerer udnyttelsen af stål.

Undervogn
Den X-formede undervogn med tunge kasse struktur er udsat for gentagne analyser og beregning, det øger den samlede stivhed, styrke og tortion modstand. Undervogn er svejset fra lavt legeret stålkonstruktioner plader med overordnede proces kvalitetskontrol. De kritiske svejsning sømme er fuldt udsat for fejldetektion og stress test for at sikre produktets kvalitet og holdbarhed.

Spor
Der er intensiveret ribben og crawler vugge midt i sporet links. Ved hjælp af M-type olie segl for at sikre den smørende virkning af pin og pin suites. Forlænge arbejdslivet spor effektivt.

Rejse enhed
Enheden, der drev beskæftiger den importerede motorer af høj kvalitet, og de drivende motor gear ring vedtager højfrekvente varme samlede hærdning proces for at aktivere slidstyrke af eksterne gear rand.

Stjernehjulsforing pude
Den Stjernehjulsforing pude med høj kvalitet forsegling elementer effektivt garanterer højtryk forsegling inde i motorblokken, tensioning fjedre er udsat for særlig varmebehandling til at tillade den fremragende træthed modstand.

Cab dæmpningssystem
Cab shell er installeret til platform gennem de dæmpende materiale bestående af silicium olie og gummi til at lindre vibrationen, reducere støj og garantere operation comfort.

Windows
Glas er klyngede sig til kabinen direkte uden ramme til at forstørre det visuelle felt. Windows tillader gratis justering at åbne/lukke front og øverste vindue og forruden, udover, den front glas kan indstilles på taget over operatøren.

Front visker
Wiper beliggende foran kabine søjle forstørrer operatørens synsfelt, det giver mulighed for kontinuerlig og intermitterende operation modes.

Sikker og komfortabel kabine
De rummelige og multifunktionelle kabine designet efter ergonomi forbedrer komfort for operatøren. Den rimelige layout af betjeningselementer inde i kabinen giver mulighed for nem betjening.

Standard kabine udstyr
Hytte inde omfatter cigartænder, askebæger, kopholder, opbevaring rack, frakke krog, undslippe hammer og brandslukker.

AC System
Den høje ydelse og sund/c tillader luften cirkulere. Kortfattet Kontrolpanel og let tryk på betjening, multi retning a/c air outlet giver mulighed for hurtig regulering af cab inde temperatur og hurtig optøning.

Deluxe sæde
Komfortable suspension sæde er forsynet med en hydraulisk dæmper, bred ryglaensvinkels tillader talje støtte og kurve profil, som giver komfortabel ridning, Dobbelt lysbillede spor multi-Way flertrins regulering giver mulighed for forskellige aktører til at finde den bedste kropsholdning, den brede pedal plads giver mulighed for fri krop stretching og lindrer operatør fra lang tid operation træthed.

Sikkerhed lås Joystick
Hydraulisk sikkerhed lås joy stick er placeret på ydersiden af venstre armlæn boks i kabinen. Kontrolelementet maskine er aktiv, når joysticket er i holdning, som kan forhindre den forkert betjening på en effektiv måde.

Styrearm
Rimelig udformningen af styrearm sparer den operationelle indsats ved håndtaget princip, det ergonomiske design gør det muligt for operatøren at bevare den naturlige håndled og arm kropsholdning. Moderat joystick slagtilfælde lindrer graden af træthed og sikrer den præcis kontrol.

Switch Kontrolpanel
Kontrolpanel på boksen venstre/pilot er i kortfattet og æstetiske layout og driften af tastetryk er let.

Boom og Arm
For at klare tung belastning under drift, design & udvikling team af LONKING vedtager masser af tidssvarende designideer, bevarer det højere sikkerhedsfaktor, beskæftiger gentagne analyser, beregning og optimal design at afslutte udviklingen af boom og arm og vælger høj styrke lavtlegeret konstruktionsstål for boom og arm fabrikation.

PIN skaft
Pin akslen er det centrale element for tilslutning af udstyret. LONKING vælger professionelle pin aksel leverandører og pin aksler med forbehold af de strenge fejldetektion at sikre kvaliteten. Pin skaftet af LONKING gravemaskiner har tykke chrome plating frakke og høj overflade finish. Den særlige behandling giver ekstremt høj slidstyrke og korrosionsbestandighed.

Spand
Spand krop er lavet af legeret og høj styrke materialer og den ydre struktur er lavet af højstyrke og slidstærkt stål, som udgør hele forstærket spanden. Standard-skovl med flad-gulv, der er rost af brugere er mere egnet til nivellering betingelserne. Denne gravemaskine giver forskellige spand muligheder for at opfylde forskellige arbejde krav.

Nem vedligeholdelse og Service
Design og layout af CDM6065 overveje at give bekvemmelighed for vedligeholdelsespersonale. De fleste vedligeholdelse steder kan tilgås fra jordhøjde aktivere hurtig og høj effektivitet vedligeholdelse. Vedligeholdelse er klart identificeret, nem at betjene. De elektriske elementer er tæt på ydersiden af maskinen for at lette vedligeholdelsen.

Lang vedligeholdelse og Service cyklus
Vedligeholdelse og service cyklus af CDM6065 er blevet forlænget for at reducere vedligeholdelse dele samling og forbedre tilgængeligheden.


Specifikationer

CDM6065

Motor

Model

Yanmar 4TNV94L-PLK

Yanmar 4TNV98-ZSLK

Mærkeeffekt

43.3 kW(58.8 hp) 2400 rpm

46,3 kW(58.6 hp) 2200 rpm

Bar × slagtilfælde

94 mm × 110 mm

98 mm × 110 mm

Forskydning

3.054 L

3.319 L

Min. brændstofforbrug

220 g/kw.h

Opererer vægt

Resumé

Opererer vægt: 6050 kg drift vægt omfatter vægten af 3000mm standard boom, 1550mm standard arm,
0.25m3 standard-skovl, 400mm spor sko, smøreolie, kølemiddel, fuld diesel olietank og resten standardkonfiguration enheder.

Marktryk

32 kPa

Væske kapacitet

Brændstoftank

134 L

95 L

Kølesystem

15 L

Motorolie

10.5 L

Swing drivaggregat

1.2 L

Rejser gear

2 × 1 L

Hydraulisk olietank

115 LARSEN

Swing motor

Resumé

Stemplet Type (med sikkerhedsventil og lukkede type bremse)

Swing speed

11 rpm

Rejse motor

Resumé

Stemplet Type (med sikkerhedsventil og lukkede type bremse)

Taveling hastighed

2.5-5.0 km/h

Gradeability

35°(70%)

MaximumTraction

58.3 kN

Rejser mekanisme

Standard track sko bredde

400 mm

Lol track sko

39 (hver side)

Lol af carrierrollers

1 (hver side)

Lol af spor ruller

5 (begge sider)

Hydrauliske system

Vigtigste pumpe

Aksial variable stemplet pumpe

Max. strømmen af systemet

146 L/min

156.2 L/min

Max. trykbærende udstyr

24,5 MPa

Max. pilot pres

3.7 MPa

Opererer udstyr

Hver maskine er under kontrolelementet pilot.
Den højre håndtag styrer bevægelse af bommen og spand mens knapperne på venstre håndtag
arm bevægelse og øverste struktur swing. Foden pilot ventilen er forsynet med håndtag-joystick
at kontrollere maskinen rejser eller drejning af foden eller løftestang. Rejser gearskift vedtager magnetventil skifte kontrol.

Elektriske system

System spænding: 24 V batteri: 12 V, 85 A


Transport størrelse
Følgende størrelser tilnærmelsesvis til det udstyr af standard konfiguration.

Boom længde (mm)3000
Arm længde (mm)1550
Transport længde (mm)5850
b samlede transport højde (mm)2618
c tumblere afstand (mm)1900
d hale drejning radius (mm)1705
e modvægt Frihøjde (mm)703
f sporvidde (mm)1600
g samlede transport bredde (mm)2000
h øverste struktur bredde (mm)1940
Jeg Standard track sko bredde (mm)400
j Min. Frihøjde (mm)323
Cab højde (mm)2618


Måleområde
Følgende størrelser omtrentlig tothat af udstyr af standardkonfiguration.

Boom længde (mm)3000
Arm længde (mm)1550
En Max. grave radius (mm)6096
B Max. grave dybde (mm)3762
C Max. grave højde (mm)5965
D Max. dumping højde (mm)4135
E Max. grave radius på jorden (mm)5953
Max. spand breakout kraft ISO (kN)44,8
Max. arm breakout kraft ISO (kN)31.4


Standardudstyr
Følgende udstyr elementer er en del af hele standardudstyr. Derudover vil standardkonfiguration ændre sammen med produkt-ændring. For mere information, kontakt den lokale agent.

GeneratorenSuspension type justerbart sæde
Platformen arbejder lampe (2)Løftbare sikkerhedssele
Boom arbejde lampe (1)Askebæger og cigartænder
Vandtæt elektrisk stikKopholder
Oprindelige Yanmar motorAC system med hurtig optøning
Radial seal luftfilterTo yderligere pedaler kan installeres
Air forfilterHydraulisk sikkerhed lås joystick
Olie-vandudskillerRadio
BrændstoffilterFilen lomme
Piblede væggen radiator med rengøring pladsHat og frakke krog
Store mængder brændstof tankOpbevaring rack
Ekstra hydraulik ventil (1)Indvendig belysningsudstyr
Auto swing parkeringsbremseDobbelt stereoplade højttaler
Boom/Armholding kontrolfunktionOplukkelige ovenlys
KontravægtVisker og vasker
Gate lås og dække låsBagrude (escape exit)
A/c stationære kondensatorUndslippe hammer
Arm genaktivering kredsløbVaskbar gummi gulv mat
Dobbelt hastighed rejseBrandslukker
Front Stjernehjulsforing og Stjernehjulsforing pudeGrafisk skærm
Drivende hjulVisning af dato og tid
Centrale swing stikMaskinen tilstand display
Track vagtArbejder time display
Justerbart sæde armlænetNuværende motor hastighed display
Antenne og sele (undtagen radio højttaler)Advarselsmeddelelse


Ekstraudstyr
Ekstraudstyr kan være forskellig fra denne manual. For mere information, kontakt den lokale agent.

SpandManøvrepladsUndervognHjælpeansatte hydrauliske enhed og pipeline
Smalle spand 0,1 m³ generelle spand 0.2 m³ generelle spand 0,23 m³ løs materialbucket 0.31 m³Arbejde advarselslampe500 mm tredobbelt grouser skoBreaking hammer pipeline
600 mm tredobbelt grouser skoHydraulisk breaking hammer
Track gummi blok
Rejser advarsel enhed

Hot Tags: cdm6065 hydrauliske crawler gravemaskine, Kina, producenter, leverandører, fabrik, lav pris, bedste, produkter
Relaterede produkter
Feedback