Produktkategori

Tilføje: Brint energi industrielle inkubation Base, værelse 409, Standard bygning, 1# Dangui Road, syd Zhihui Avenue, Dantu District, Zhenjiang City, Jiangsu-provinsen, Kina

Sende kode: 201612

Tel: + 86-511-80873088

Fax: + 86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontaktpersoner: Jack Wang

Email: jackwang@akwchina.com


Stål Bridge

Succesen af den Bailey broen var på grund af enkelheden i fremstillingen og samling af dens modulære komponenter, kombineret med evnen til at opsætte og implementere

Detailed description

Succesen af den Bailey broen var på grund af enkelheden i fremstillingen og samling af dens modulære komponenter, kombineret med evnen til at opsætte og implementere sektioner med et minimum af bistand fra tungt udstyr. De fleste, hvis ikke alle, kræves tidligere designs for militære broer kraner til at løfte de formonterede bro og sænke det på plads. Bailey dele var lavet af standard stål legeringer, og var simpelt nok, at dele fremstillet på en række forskellige fabrikker kunne være fuldstændig substituerbare. Hver enkelt del kunne bæres af et lille antal mænd, aktivering af hæren ingeniører til at bevæge sig lettere og hurtigere end før, i forbereder vejen for tropper og materiel frem bag dem. Endelig, det modulære design tilladt ingeniører til at bygge hver bro til at være så længe og så stærk som nødvendigt, fordobling eller tredobling op på de støttende sidepaneler eller roadbed sektioner.

Den grundlæggende broen består af tre hoveddele. Broens styrke er fastsat af paneler på siderne. Panelerne er 10-fods-lang (3,0 m), 5-fods-høj (1,5 m), cross-afstivet rektangler at hver vejer 570 pounds (260 kg), og kan ophæves af seks mænd. Panelet blev bygget af svejset stål. Den øverste og nederste akkord af hvert panel havde sikringsanlægget mandlig og kvindelig lugs at ingeniører kunne inset panel tilslutning pins.

Gulvet i broen består af en række 19-mund-wide (5,8 m) agterspejl, der kører over broen, med 10-fods-lang (3,0 m) stringere kører mellem dem på bunden, danner en firkant. Tværstivere hvile på den nedre akkord af panelerne, og klemmer holde dem sammen. Vanger er placeret på toppen af de færdige strukturelle ramme, og træ planking er placeret på toppen af stringere at give en roadbed. Ribands bolt planking til stringere. Senere i krigen, var den træ planking omfattet af Stålplader, som var mere modstandsdygtige over for skader forårsaget af tank spor.

Hver enhed, bygget på denne måde skaber en enkelt 10-fods-lang (3,0 m) sektion af broen, med en 12-fods-dækkende (3.7 m) roadbed. Når en sektion er fuldført det typisk er skubbet frem over rullerne på brohovedet, og en anden sektion bygget bag det. To forbindes derefter med stifter bankede ind i huller i hjørnerne af panelerne.

For ekstra styrke kan flere paneler (og tværstivere) fastgøres på begge sider af broen, op til tre. En anden løsning er at stable panelerne lodret. Med tre paneler på tværs og to høje, kan Baileybro støtte tanke over en 200-fods vingefang (61 m). Footways kan installeres på ydersiden af sidepanelerne, side-paneler udgør en effektiv barriere mellem mund og køretøj trafik og tillade fodgængere trygt bruge broen.

En nyttig funktion af den Bailey broen er dens evne til at blive lanceret fra den ene side af en kløft. I dette system, front-mest del af broen er vinklet op med kiler ind i en "lanceringen næse" og de fleste af broen er efterladt uden roadbed og ribands. Broen er placeret på ruller og simpelthen presset over hullet, ved hjælp af arbejdskraft eller en lastbil eller sporet køretøj, på hvilket tidspunkt rullen er fjernet (med hjælp fra jacks) og ribands og roadbed installeret, sammen med eventuelle yderligere paneler og agterspejl, der måtte være nødvendige.

Under anden verdenskrig, blev Baileybro dele foretaget af virksomheder med lille tidligere erfaring med denne form for teknik. Selv om delene var enkel, de måtte fremstilles netop var de passer hinanden korrekt, så de blev samlet i en test bro på fabrikken for at sikre dette. For at gøre dette effektivt, ville nyligt producerede dele føjes løbende til test broen, mens på samme tid den fjerneste ende af test broen blev løbende demonteret og dele sendes til slutbrugerne.


Baileybro

Baileybro over Meurthe-floden, Frankrig

Forfader

Truss bridge

Relateret

Callender-Hamilton broen

Efterkommer

Mabey logistisk støtte bro, Medium bjælke

Bærer

Fodgængere, vejkøretøjer, jernbanevogne

Spænder

Korte

Materiale

Træ, stål

Bevægelige

Nej

Design indsats

Lav

Falsework kræves

Ingen

Baileybro inOntario, Canada

Baileybro over den hvide Nil, Juba, Sydsudan

Baileybro over Wadi el Kuf, Libyen,
med bridge sektioner, der anvendes til at konstruere understøtter

Callender-Hamilton broen, 4th Walton bridge


Moderne Bailey bridges

Bailey bridges er i regelmæssig brug i hele verden i det 21. Nogle særlige eksempler kan nævnes:

1. den længste Baileybro blev sat i drift i oktober 1975. Denne 788 m (2.585 ft), to-sporet bro krydsede floden Derwent på Hobart, Australia. Det blev åbnet omkring et år efter katastrofen i Tasman broen ødelagt den eneste flod passage og effektivt delte byen i to. Bailey broen var i brug indtil genopbygningen af Tasman broen blev afsluttet på 8 oktober 1977.

2.A Baileybro mellem tage floden og Dras floden i Ladakh i Indien er den højeste bro i verden i en højde af 5,602 m (18,379 ft) over havets overflade. Det blev bygget i 1982 af den indiske hær. [15]

3. i midten af 1950s auto købt racing kredsløb Lime Rock Park i Lakeville, Connecticut en krig-overskud Bailey bro, så køretøjer kunne indtaste/exit i indmarken og paddock afsnit af banen mens løb fandt sted. Broen har været i løbende service siden, og var flyttet til nye, hævet placering i foråret 2008. Sporet mener, dette kan være den eneste resterende WWII-æra Baileybro i regelmæssige daglige public service i USA

4. en under byggeri gangbro på Jawaharlal Nehru Stadion (Delhi), en af de vigtigste steder for 2010 Commonwealth Games, brudt sammen et par uger før åbningsceremonien, sårede 27 mennesker. Den Delhi regering anmodet den indiske hær til at konstruere en Bailey bro for at erstatte den. De 3 ingeniør Regiment af indiske Army Corps of Engineers afsluttet jobbet i fire dage flade og på en brøkdel af den oprindelige pris.

5. medley bro (Oxford, England) er en Baileybro, som blev rejst i 1946 og spænder over Themsen dødvande i Port eng og er stadig i brug i dag (2014)


Hot Tags: stål bro, Kina, producenter, leverandører, fabrik, lav pris, bedste, produkter
Relaterede produkter
Feedback